NRK Meny
Normal

Backstreet Boys sjarmerte i sola

Tusenvis av tilskuere lot seg sjarmere av 90-tallsheltene Backstreet Boys i Fredrikstad lørdag kveld.

Med Kongsten fort i ryggen, Fredrikstadbrua i horisonten og strålende solskinn på toppen er det lite som kunne gå galt da Backstreet Boys gjestet The Tall Ships' Races lørdag kveld.

Like etter klokken 20.40 entret de fem stjernene, med over 130 millioner solgte plater på samvittigheten, scenen i sommervarme Fredrikstad.

Backstreet Boys i Fredrikstad

Det så glissent ut på den store fotballbanen på Kongsten. Men det skal ha vært solgt over 6000 billetter til konserten.

Foto: Vigdis Eliassen/NRK

Ifølge konsertarrangørene var det solgt over 6000 billetter til konserten, men det store området på Kongsten så likevel svært glissent ut.

Etter å ha sjarmert fansen med åpningsnummeret «The Call», tett etterfulgt av «Don't want you back» og «Incomplete» var det duket for evig populære Nick Carter alene på scenen.

– Hva skjer a, Norge?! Jeg vil være den første til å ønske dere velkommen til Backstreet Boys verdensturne. Norge, vi har et helsikkes show på lager for dere, er dere klare? Vi har tre regler. Nummer én; Vi vil at dere skal være gærne! Nummer to; Dere må oppføre dere som om dere er 15 år gamle. Og nummer tre; Dere må skrike alt dere kan gjennom hele konserten, ropte han ut til et publikum som gikk nærmest av hengslene.

Deretter fulgte bandets gamle hits på rekke og rad, kun avbrutt av enkelte låter fra det nyeste albumet «In a World Like This», og flere pustepauser. Det er tydelig at gutta i Backstreet Boys begynner å dra på årene.

Se litt av låten «Don't want you back» fra konserten i denne videoen:

Created by InfoDispatcher

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: