Dybdahl og KORK på Øya

Thomas Dybdahl fortsetter samarbeidet med Kringkastingsorkesteret på Øyafestivalen.

Thomas Dybdahl
Foto: Kim Erlandsen / NRK

Thomas Dybdahl
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Nett-tv: Thomas Dybdahl: P3sessions

Bilder: Thomas Dybdahl på Mandela-konserten!

Bakgrunn: Biografi, Thomas Dybdahl

Mer om Thomas Dybdahl!

Thomas Dybdahl holder en eksklusiv konsert med Kringkastingsorkesteret under Øyafestivalen i Middelalderparken i Oslo i sommer.

Konserten blir Dybdahls første i Oslo på ni måneder.

Første gang han og orkesteret spilte sammen var under NRKs P3-sessions i vinter. Nå tar de med seg samarbeidet utendørs.

Ny dimensjon

KORK stiller med nesten 40 musikere som vil bringe en ny dimensjon til Thomas Dybdahls sanger når de deler scene fredag 10. august.

Thomas Dybdahl er nettopp ferdig med noen uker på veien i USA og legger i disse dager ut på sin europaturné med start i Eeklo i Belgia lørdag.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

 • Dagny og Astrid S samarbeider

  De suksessrike norske popartistene samarbeider om låten «Pretty», som slippes senere denne uken. Ifølge VG forteller Dagny i et nyhetsbrev at sangen skal figurere i en romantisk Hollywood-komedie ved navn «The Hating Game», med Lucy Hale og Austin Stowell i hovedrollene.

  Astrid S og Dagny
  Foto: FRED JONNY / FRED JONNY
 • Flem overtar sjefsansvaret i NTB

  Tina Mari Flem fra Longva på Sunnmøre blir sjefredaktør og administrerende direktør i nyhetsbyrået NTB. Hun blir den første kvinnen i stillingen. Flem begynner i jobben med umiddelbar virkning. 41-åringen har tidligere jobbet som informasjonsdirektør for Posten og Bring etter å ha hatt flere roller i Posten. Hun har også jobbet som journalist i avisa Nordre.

  – NTB har de siste årene utviklet seg fra å være et tradisjonelt nyhetsbyrå til også å bli en bred tjenesteleverandør og teknologipartner til norske medier. Jeg gleder meg stort til å lede et innovativt NTB i vekst, sier Flem (NTB).

  Tina Mari Flem
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB