NRK Meny
Normal

Bruce mot Arnold

Bruce Dickinson mot Arnold Schwarzenegger i overraskende konkurranse om pris.

Arnold Schwarzenegger og Bruce Dickinson

Arnold Schwarzenegger og Bruce Dickinson konkurrerer om å være den beste ambassadøren for reiselivsbransjen.

Foto: Scanpix / AFP

Bruce Dickinson og Iron Maiden i Trondheim

Bruce Dickinson er best kjent som volkaist i Iron Maiden, her under en konsert i Trondheim.

Foto: Jørn Gjersøe / NRK

Bruce Dickinson, best kjent som vokalist og frontfigur i heavy metal-bandet Iron Maiden, fikk seg nylig ny jobb som markedssjef i det britiske flyselskapet Astraeus.

Vokalist og piot

Gjennom en årrekke har han vært pilot for selskapet, ved siden av jobben som vokalist i Iron Maiden.

Nå er han blitt nominert til en av prisene under World Travel Awards, melder Breaking Travel News.

Til prisen Face Of Travel 2010 er han nominert sammen med blant andre guvernør i California, Arnold Schwarzenegger, fotballspiller David Beckham og skuespiller Kevin Spacey.

Best på å fremme reiselivet

World Travel Awards deler ut priser i en rekke kategorier, fra beste flyselskap og hotell, til beste nettside og hvem som har best markedsføringskampanjer.

Prisen går til den celebriteten som aller sterkest det siste året har bidrat til å fremme reisevirksomhet og deles ut under en gallaforestilling i London 7. november.

Kulturstrøm

  • 1,3 milliarder falske kontoer

    Nesten 1,3 milliarder falske Facebook-kontoer har blitt deaktivert i løpet av de siste seks månedene, opplyser selskapet. I en uttalelse tirsdag redegjorde Facebook for selskapets standarder mot seksuelle og voldelige bilder, terrorpropaganda og hatytringer. Det uønskede innholdet på Facebook fra januar til mars utgjør mellom 0,22 og 0,27 prosent av det totale innholdet på det sosiale nettverket, som blir brukt av over to milliarder mennesker (NTB).

  • Mari Boine på Stupetårnet

    Under Festspillene i Elverum skal Boine holde Soloppgangskonsert på Stupetårnet i Hamar. Det skjer 11. august – klokken fem om morgenen. Da etterfølger hun førstemann opp i tårnet, Ole Edvard Antonsen, som hadde ideen i 2016 og mente rytmisk musikk fra et stupetårn «passet perfekt». I fjor tro Bugge Wesseltoft og DJ Strangefruit til med det en anmelder kalte «sløv jazz» fra Stupetårnet (NTB).

    Mari Boine på Varangerfestivalen
    Foto: Knut-Sverre Horn / NRK