Hopp til innhold

Anne May i På dansefot

Lørdag 12. mars er Anne May Riseth gjest i På dansefot

Anne May Riseth
Foto: promo 2gether

Anne May Riseth er den ene halvdelen i 2gether. Lørdag tar hun med seg noen av sine favorittlåter når hun er gjest i På dansefot. 2Gether er en duo, som ble startet i 1996, og består av Anne May og Eivind Riseth. De er bosatt i Oslo. Begge har lang erfaring i musikkbransjen, og har spilt i en rekke band før de traff hverandre og dannet 2gether. Anne May kommer fra Andøya i Vesterålen, og Eivind fra Os i Østerdalen.
Duoen har siden starten spilt til dans over hele landet, for et voksent og danseglad publikum. Når de er ute og spiller til dans, har de et repertoar på cirka 400 låter, fra de fleste sjangerne. 2gether har et spenn på sitt repertoar som strekker seg over førti år, helt fra 60-tallet og inn i dette århundret.
Lørdag 12. mars kommer Anne May til På dansefot

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober