NRK Meny
Normal

«Mammon»-gjengen svarer på dine spørsmål - direkte!

«Mammons» manusforfatter Gjermund Stenberg Eriksen, skuespiller Jon Øigarden og Salongens Torkil Risan svarer på dine spørsmål om kveldens episode på Facebook.

Mammon - sesong 2

SPM: Jon Øigarden (t.h.) vil svare på spørsmål, direkte etter kveldens episode av Mammon. Still dine spørsmål på NRKs Facebook-konto.

Foto: Glenn Meling / NRK

«Mammon»-fansen har nå en unik mulighet til å komme med sine spørsmål til hovedrolleinnehaver Jon Øigarden, manusforfatter Gjermund Stenberg Eriksen og Torkil Risan, som har en ukentlig «Mammon»-podkast i Salongen på NRK P2.

Kveldens episode, den sjette av totalt åtte, hadde en spesiell avslutning. Så spesiell at manusforfatteren selv tror folk vil ha et behov for å stille spørsmål.

– Etter denne episoden her vil folk se at det går i en annen retning. Det skjer ting. Det er en ganske spesielt spennende avslutning, sier Eriksen.

– Så folk vil ha behov for å stille spørsmål, tror du?

– Ja. For å høre hva i all verden som skjer nå, og hva det har med historien å gjøre.

Eriksen sier han vil høre hvilke teorier folk har.

Torkil Risan og Gjermund Stenberg Eriksen

PANEL: Torkil Risan og Gjermund Stenberg Eriksen skal se episoden sammen før de går direkte på NRKs Facebook-profil. Etterpå kommer Jon Øigarden, og sammen skal de tre svare på seernes spørsmål.

Foto: Daniel Eriksen / NRK

– Vi kommer ikke til å si hva som skjer i de neste episodene, men vi kommer til å svare på spørsmål om hva som har skjedd. Det er mange som har sine teorier. Vi må jo berømme de som er flinke, også.

– Nå oppfordrer du hele det sinte TV-publikumet til å finne deg på NRKs Facebook og komme med sine synspunkter. Hva tenker du om det?

– Det er sånn manusforfattere lever hele tiden. Og så har vi jo svart på en del spørsmål allerede, så noen til klarer vi.

bakomklipp fra Mammon 2
Smakebit fra sesong 2 av Mammon. Serien har premiere på NRK1 3. januar 2016.