To dødsulykker i Innlandet fredag

En mann ble bekrefta omkommet etter å ha veltet med en minigravemaskin i Heidal i Sel. En annen omkom i en utforkjøring i Åmot.

TO PERSONER OMKOM: Det ble bekrefta to dødsulykker i Innlandet fredag kveld. Den ene i Osdalen i Åmot, den andre i Heidal i Sel.

Fredag klokka 21:42 meldte politiet om en dødsulykke i Sel i Innlandet. En time senere ble en mann bekrefta omkommet i Osdalen i Åmot.

Ulykken i Sel skjedde på en privat eiendom. En minigravemaskin veltet og mannen ble liggende fastklemt.

– Det ble jobbet med gjenopplivning, men livet sto ikke til å redde og mannen ble bekreftet omkommet på stedet, sier operasjonsleder hos politiet i Innlandet, Sidsel Svarstad.

Sel kommune har opprettet et kriseteam for å ta seg av de pårørende.

Undersøker ulykken

Det blir nå gjort undersøkelser på stedet for å klargjøre årsaken til ulykken i Sel, sa operasjonsleder Svarstad etter hendelsen.

Den omkomne vil bli obdusert.

Laster Twitter-innhold

En gravemaskinkjører omkom i en ulykke i Heidal i Sel fredag kveld.

Usikkert hva som har skjedd

I den andre dødsulykken, som skjedde i Osdalen i Åmot, omkom en mann i 70-årene i en utforkjøring.

Haagen Løvseth er operasjonsleder i Innlandet politidistrikt. Han forteller at mannen ble sittende fastklemt og at nødetatene måtte jobbe med å få løs personen.

– Det er ukjent hvorfor bilen har kjørt ut, men det er ikke spor etter at andre biler skal være involvert. Årsaken til hva som kan ha skjedd blir undersøkt, forteller Løvseth.

Laster Twitter-innhold