Hopp til innhold

Flere hendelser i natt

Politiet i Innlandet har vært ute på flere oppdrag i natt.

På festivalen Beitostølen Live ble en mann i 20-åra bortvist fra sentrum. En annen mann i 40-åra ble anmeldt for urinering på festivalplassen og andre publikummere.

I Kongsvinger slo en full mann i 40-åra til en dørvakt ved festningen sent i går kveld. Mannen anmeldes og ble tatt med til politiarresten for å bli edru.

Senere på natta ble det amper stemning utenfor et annet utested i Kongsvinger. En full mann i 20-åra ble bortvist fra sentrum. Han var i klammeri med dørvakta på stedet, som vurderer å anmelde hendelsen.

På Kirkenær i Grue ble en berusa mann i slutten av tenårene anmeldt i natt. Han skal ha vært utagerte på et arrangement, og anmeldes for vold mot offentlig tjenesteperson. Han ble ivaretatt av helsevesenet fordi han var overstadig berusa.

På Gjøvik ble ei jente i slutten av tenårene anmeldt i natt. Hun skal ha oppgitt falsk personalia til dørvakta på et utested. Hun skal også ha gitt informasjonen til politiet tre ganger.
Det har også vært flere hendelser på vegene i natt.

I Hernes i Elverum kjørte en bil av vegen av vegen sent i går kveld. To personer løp fra stedet, men ble funnet av politiet. Disse var lettere skadd og ble ivaretatt av helsepersonell. Totalt var det fire personer i bilen, og noen av dem var mindreårige. Både barnevernet og vergene deres ble varslet, og politiet oppretter sak.

På Eidsvegen i Våler kjørte en bil av vegen i natt. Bilen lå på taket da nødetatene kom til stedet. Ingen ble skadd i hendelsen, men politiet oppretter sak.

På E6 i Brumunddal traff politiet på fem syklister som var med i sykkelrittet styrkeprøven. De ble pålagt å sykle alternative veger videre mot hovedstaden.

På riksveg 4 ved Eina ble en bil stoppa for kontroll sent i går kveld. En mann i 20-åra anmeldes for kjøring i påvirka tilstand, og ble fratatt førerkortet.

På fylkesveg 33 i Gjøvik kjørte en motorsykkel av vegen etter å ha kjørt på et rådyr i natt. Motorsyklisten ble tatt hånd om av helse, og var tilsynelatende uskadd.