Hopp til innhold
Info fra NRK

Helgeprogrammer går på lufta som planlagt

NRK opprettholder så godt det lar seg gjøre produksjonen av helgens underholdningsprogrammer.

Alle mot 1

Programlederne i «Alle mot 1», Ole Rolfsrud og Selda Ekiz, vil befinne seg i to separate studio under lørdagens direktesending.

Foto: Patrick Hanson / Nordisk Film TV/NRK

Det er satt inn en rekke tiltak for at helgens tradisjoner med «Nytt på nytt», «Lindmo», «Alle mot 1» og «Kåss til kvelds» skal kunne gå på lufta på som vanlig. I tillegg til at samtlige av programmene vil foregå uten publikum, vil det være noen andre merkbare forskjeller for seerne.

Produksjonen av «Alle mot 1» nedskaleres for å redusere antall medvirkende til et minimum. I hovedstudio vil nå programleder Ole Rolfsrud befinne seg alene sammen med deltakeren. Både kjendispanel og deltakerens egne hjelpere er med via Skype.

Eksperiment-maker Selda Ekiz vil befinne seg i et studio ved siden av sammen med NRKs «FlippKlipp»-profil Victor Sotberg. Det blir disse to som gjennomfører oppgavene som deltakeren skal gjette på, uten andre medvirkende. Det vil også være fire eksperimenter som ble spilt inn for flere måneder siden.

Holder én meters avstand

I sofaen til Else Kåss Furuseth og Markus Neby i «Kåss til kvelds» vil det denne lørdagen sitte to gjester i stedet for tre, og alle grep tas for at det i tråd med retningslinjene skal være minimum én meter mellom folk.

Også hos «Lindmo» og på «Nytt på nytt» vil det være god avstand mellom de medvirkende. Grunnet sykdom vil Sigrid Bonde Tusvik være vikar for Pernille Sørensen i «Nytt på nytt» denne fredagen.

Se også: Koronasituasjonen - Endringer i sendeskjema