NRK Meny
Normal

Utsolgt på 17 minutter

Billettene til kampen mellom Brann og Viking ble utsolgt i løpet av 17 minutter!

Brannsupportere Galleriet

Mange Brannsupporetere ble skuffet da det ble klart at de ikke fikk billetter.

Foto: Severein Eskeland / NRK

Mange Brannsupporetere overnattet ute for å være sikker på å få tak i de eksklusive adgangstegnene. Med god grunn, skulle det vise seg.

Lange køer

Klokken ni i morges var det lange køer av folk som ville ha billett både utenfor kjøpesenteret Galleriet på Torgallmenningen og Brann stadion.

Da billettsalget startet klokken 12 tok det bare få minutter før de rundt 3000 billetene som var lagt ut for salg var revet bort.

Sinte og frustrerte

På Galleriet stod flere 100 Brannfans og ropte taktfast "skandale - skandale - skandale" da det ble klart at de går glipp av oppgjøret mot Viking.

Først da Brannbutikken stengte dørene roet fansen seg og forlot kjøpesenteret.

Mye tyder på at Brann vil få utdelt gullmedaljene i etterkant av kampen mot Viking. Det eneste klubben trenger å gjøre er å sikre seg minst et poeng, enten i bortekampen mot Ålesund førstkommende lørdag eller mot Viking neste helg.

Ikke rart Brannsupporterne er frustrerte over å gå glipp av det som må være den største og viktigste fotballkampen i Bergen på 44 år.

Hard kamp om billettene

Brann stadion er blitt bygget ut med to nye tribuner det siste året. Samtidig har fotballklubben satset sterkt på å utvikle konsepter rettet mot næringslivet og folk som ønsker seg egne faste plasser på tribunen, populært kalt "VIP-hvermansen".

Resultatet er at det bare er i underkant av 3.000 billetter til salgs på det åpne markedet til hver hjemmekamp. Den samlede kapasiteten på Brann stadion er fortiden på i overkant av 17.000 tilskuere.

Det gjenstår fortsatt å bygge ny tribune på den ene langsiden, men også her ønsker Brann å fortsette med konsepter rettet mot næringsliv og publikum som ønsker seg faste seter.

Når Brann stadioen er ferdig utbygget skal den etter planen ha plass til i overkant av 20.000 tilskuere.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås
Programleder: Mariann Reikerås
Programleiar: Mariann Reikerås