Starts selvmål berget Brann

Til og med når Brann utligner, er det ikke en brannspiller som scorer målet. Ti minutter før fulltid utligner Start til 1-1, etter at Markus Berger scoret selvmål.

Start-Brann

1-1: Amin Askar feirer Markus Bergers selvmål. Kampen endte 1-1, uten ett eneste mål fra Brann.

Brann møtte Start i Kristiansand klokken 19:00 søndag. Trener Rikard Norling fikk høre pipekonsert etter 1-3 tapet mot Haugesund hjemme på Brann stadion tidligere i uken.

Før søndagens bortekamp gjorde han store omrokkeringer på lagoppstillingen.

Den største overraskelsen var at Erik Huseklepp og Birkir Sævarsson startet kampen på benken.

– Tett kampprogram

Huseklepp

BENKET: Erik Huseklepp startet på benken, men kom inn på banen i andre omgang.

– Det er et tett kampprogram, derfor gjør vi flere bytter, sa assistenttrener Hassan El Fakiri til TV2 Zebra.

Han avviser at spillerne ikke har gjort seg fortjent til plassen. Den spillende assistenttreneren startet selv på midtbanen.

Huseklepp har tidligere innrømt at han ikke føler han leverer som han skal, i serieopningen.

Gjensyn med tidligere røddrakter

I Kristiansand ventet et gjensyn med flere tidligere rødkledde. Trener Mons Ivar Mjelde sto klar til å ta imot sin tidligere klubb. Keeper Håkon Opdal forlot Brann da han ble vraket til fordel for Piotr Leciejewski. Nå er han målvakt for Start.

Brann viser lite styrke i første omgang, mens Start står for flere gode sjanser. Branns Daniel Mojsov legger Espen Hoff i bakken og får gult kort etter 18 minutter.

Etter 33 minutter klarer Espen Hoff å sette 1-0 fra over 20 meter. Start går inn i ledelse. Branns målvakt, Piotr Leciejewski, redder laget fra en større målforskjell.

Start utlignet til 1-1 etter selvmål

Start-Brann

1-0: Espen Hoff setter ballen i mål fra over 20 meter.

Et par minutter ut i andre omgang får Brann kampens største sjanse. Kristoffer Barmen kan sette ballen i mål fra 10 meter, men treffer ikke godt nok. Start klarer å blokkere og avverger en utligning.

Amin Askar byttet inn for Kristoffer Larsen. Erik Huseklepp får komme inn fra benken, Fredrik Haugen blir byttet ut.

De rødkledde strammer seg opp og skaper noen sjanser, men får ikke full uttelling. Ti minutter er Starts Markus Berger uheldig. Han løper borti ballen foran eget mål, og den triller inn til 1-1.

Brann forsøker å ta ledelsen, men Start forsvarer seg godt.