Vil vekk fra Brann: – Verden er en stor lekeplass!

LA MANGA (NRK.no): Tomasz Sokolowski frir til andre klubber. – Jeg vil gjerne få frem at jeg er "up for grabs", sier Tomasz Sokolowski.

Tomasz Sokolowski snakker åpent om at han vil finne seg en ny klubb.

OPTIMIST: Tomasz Sokolowski snakker åpenhjertig om fremtiden og frir til potensielle arbeidsgivere.

Tomasz Sokolowski er ikke med i fremtidsplanene til Rikard Norling, men midtbanespilleren har kontrakt med Brann ut året. Nå vil han finne seg en ny klubb og neste stopp kan fort bli utlandet.

– Verden er en stor lekeplass og man trenger ikke å dra langt for å starte med blanke ark. Jeg kan blande hobbyen min med et eventyr, Det må ikke være de største ligaene. Det kan være alt fra Japan, Kina og USA, sier Tomasz Sokolowski.

Tomasz Sokolowski

– VERDEN ER EN STOR LEKEPLASS: Sokolowski vil ikke sløse bort tiden sin med tribuneplass i Bergen.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

– Vil ikke sløse bort tiden min

1. divisjonsklubben Hønefoss har signalisert at de ser på Sokolowski som en interessant og god spiller, men han vil foreløpig avvente det hele.

– Jeg respekterer alle klubber i alle divisjoner. Det kan være en mulig arbeidsgiver i fremtiden, sier 28-åringen.

Han er erklært uønsket av Brann, men han forholder seg til kontrakten med klubben. Samtidig jobbes med å finne en ny arbeidsgiver.

– Jeg er i min beste alder og jeg har ikke lyst til sløse bort tiden min med å sitte på tribunen i Bergen. Vi får se, sier midtbanespilleren.

«Up for grabs»

– Hvordan klarer du å motivere deg når du vet at du ikke er med i fremtidsplanene?

– Det er jo tøft å jobbe et sted der man kanskje ikke føler seg ønsket, men jeg forholder meg profesjonelt og jeg føler ikke at jeg gjør meg bort på treningene.
Du kan sette ting i perspektiv. Det finnes verre ting i livet. Jeg er privilegert og kan leve av hobbyen min, sier Sokolowski.

– Jeg prøver å være smilende, blid og glad sammen med guttene – og passer på det kommer rett fra hjertet og ikke at det blir falskt, fortsetter Sokolowski.

– Kanskje det er like greit for meg å snakke om dette her og nå. Da kommer det enda mer ut at jeg er "up for grabs", avslutter Tomasz Sokolowski.

Se intervjuet med en åpenhjertig Tomasz Sokolowski i videoen over!

Tomasz Sokolowski

VIL UT I VERDEN: Neste stopp for Tomasz Sokolowski kan fort bli utlandet.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix