NRK Meny
Normal

Ransforsøk endte i masseslagsmål

To menn er pågrepet av politiet etter et masseslagsmål og forsøk på personran på Danmarks plass like over midnatt. Etterlyst mann blant de arresterte.

Laster kart, vennligst vent...

SKJEDDE HER: Fem personer var involvert i et masseslagsmål ved Coop på Danmarks plass i Bergen like over midnatt. Nå er to personer pågrepet mistenkt for ran.

Klokken 00.05 fikk politiet melding om at fire-fem personer slåss ved Coop på Danmarks plass.

Da politiet kom frem ble det klart at en av personene var blitt angrepet av tre andre. Fornærmede hadde akkurat gått av Bybanen. En av de antatte gjerningsmennene stakk fra stedet, mens to andre ble pågrepet.

LES OGSÅ: Bergen sprenger ransstatistikken

Fysisk angrepet

– Vi mistenker disse for forsøk på personran. En av dem viste seg å være etterlyst i et annet politidistrikt, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Vest politidistrikt til NRK.

Offeret ble ikke frastjålet noe og trengte ikke legetilsyn, men han opplevde hendelsen som svært ubehagelig. Detaljene rundt voldsbruken er ikke kjent, men fornærmede ble fysisk angrepet.

Trolig kjente offeret ikke gjerningsmennene fra tidligere.

Sitter i arresten

De to pågrepne sitter i arresten og politiet har opprettet sak mot dem. De vil bli avhørt senere i dag. De to er ikke av norsk opprinnelse.

– De som er pågrepet er en mann i 20-årene og en 19-åring, sier operasjonsleder Eidsnes.