NRK Meny
Normal

Pris: - Usannsynlig mange millioner

Tromsø åpner for å selge Sigurd Rushfeldt til Brann. Hvis seriemestrene har nok penger.

Sigurd Rushfeldt spiller mest sansynlig ikke på mandag

DYR MANN: Sigurd Rushfeldt (35) kan havne i Brann likevel. Men han blir ingen billig flørt.

Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Sportsdirektør Morten Kræmer i Tromsø IL uttalte i dag til Bergens Tidende at klubben ikke lenger stiller seg fullstendig avvisende til et salg av klubbens veteranspiss, Sigurd Rushfeldt. Utspillet kommer samtidig som det blir kjent at klubben har signert brasilianske Adriano Munoz fra Sandefjord.

- Det er ikke noe nytt. Vi ønsker ikke å selge Sigurd, og vi har ikke noe behov for å selge ham, sier sportsdirektør i Tromsø IL, Morten Kræmer, til Bladet Tromsø.

Vil ha fett betalt

Kræmer innrømmer likevel at de vil la Rushfeldt gå hvis Brann er villige til å åpne lommeboken på vid gap. Prisen for den rutinerte spissen?

- Usannsynlig mange millioner, sier Kræmer.

Ringreven fra Finnmark står øverst på Branns ønskeliste, men tidligere henvendelser fra Bergen har gått rett i makuleringsmaskinen. Problemet er bare at Rushfeldts kontrakt går ut ved utgangen av 2008-sesongen, og veteranen kan dermed gå vederlagsfritt til en annen klubb ved sesongslutt.

Trenger ny spiss

Branns behov for spisser ble litt redusert da skotske Robbie Winters skrev under ny ettårskontrakt med klubben, men sportslig leder Roald Bruun-Hanssen har flere ganger bekreftet at Brann er ute etter en utfordrer til Winters og Thorstein Helstad.

Klubben har henvendt seg til investorgruppen Hardball for å få midler til å hente Rushfeldt til Brann Stadion, men fikk der nei fordi de mener finnmarkingen (35) er for gammel.

Seriemestrene har også snust på Rushfeldts spissmakker i Tromsø, Morten Moldskred. Også hans kontrakt går ut ved sesongslutt.

Hvor mye mener du Rushfeldt er verdt? Er han rett mann for Brann? Si din mening i kommentarfeltet under.

Siste video

Transportselskapet Skyss forsøker seg på verdsrekord - for å setje fokus på refleksbruk.