Hørte rop om hjelp – saken oppklart

Lørdag ettermiddag hørte en person det som kan ha vært en kvinne som ropte om hjelp fra en hvit varebil i Bergen. Politiet avslutter etterforskningen.

Skuteviksbodene

ØNSKEt TIPS: Politiet ønsket kontakt med folk som var i området fra klokken 16.00 til 17.00 lørdag 28. juli. Bilen på bildet har ikke noe med saken å gjøre.

Foto: Sissel Rikheim / NRK

Observasjonen av den hvite varebilen ble gjort i 17-tiden utenfor Skuteviksbodene 24 i det historiske sjøbodmiljøet i Skuteviken i Bergen.

– Personen mente å høre en kvinne inne i bilen som ropte om hjelp. Politiet har gjort undersøkelser uten å komme i kontakt med aktuell bil, sa jourhavende politiadvokat Elise Therese Rolstad i Vest politidistrikt sent søndag kveld.

Klokka 11.19 mandag skriver politiet i en pressemelding at saken er oppklart. En institusjon i Bergen kjente igjen beskrivelsen av hendelsen og tok kontakt med politiet mandag morgen.

Utagerte

Institusjonen er et bofelleskap for psykisk utviklingshemmede og de var på biltur i Bergen lørdag.

En av beboerne som satt i baksetet begynte å utagere og bilen kjørte inn til siden ved Skuteviksbodene.

- Politiet har kontrollert opplysningene og disse samsvarer. Vi anser nå saken som oppklart, sier poliførstebetjent Dag Olaf Hustvedt i Vest politidistrikt.