NRK Meny
Normal

Pedersen trolig fra start mot Rosenborg

Jakob Orlov pådro seg en strekkskade i kvartfinalen mot Odd Grenland. – Det betyr at Marcus Pedersen trolig spiller fra start på søndag, sier Brann-trener Rikard Norling.

Marcus Pedersen

FÅR HJEMMEDEBUT: Marcus Pedersen slapp til mot slutten i torsdagens kvartfinale. Søndag er han etter alle solemerker i Rikard Norlings startellever.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Den svenske 28-åringen har notert seg for åtte mål hittil i serien og er med det Branns toppscorer. Men sjansene for at Orlov blir klar til helgens viktige hjemmekamp mot Rosenborg er små.

Barmen og Pedersen på topp

– Slik det ser ut nå, er han ikke spillbar, sier Norling til NRK

Inn kommer nyinnkjøpte Marcus Pedersen, som fikk sin Brann-debut mot Odd Grenland i går.

– Det mest naturlige er at Marcus går inn og at Kristoffer fortsetter. Så får vi se om det blir slik. Jeg tar ut laget i helgen, sier Norling.

Erik Huseklepp gleder seg til å se hva nyervervelsen kan tilføre de hardt prøvede rødtrøyene, som desperat trenger poeng for å øyne håp om å fornye plassen i eliteserien.

– Vi gleder oss til at han skal være med. Han kommer med mye trøkk og kraft og gir alltid hundre prosent uansett. Det er veldig bra, sier Huseklepp.

– Grønner tent på å vise hva han kan

Også bakover på banen blir det endringer, ettersom Azar Karadas må stå over på grunn av karantene. Jonas Grønner tar hans plass i midtforsvaret.

– Han har spilt der mye. Mot Viking borte var han en av våre beste spillere og han er veldig tent på å vise hvor dyktig han er, sier Norling.

Siste video

Liv Holmefjord og Torbjørn Lorentzen følger 1000-meteren på skøyter i OL fra Fana IL sitt klubbhus på Nesttun i Bergen.
Programleiar: Mariann Reikerås
Programleiar: Mariann Reikerås