NRK Meny
Normal

Pedersen berget Brann-poeng på overtid

Brann holdt på å gå på ett nytt tap mot Bærum, men Marcus Pedersen reddet 1-1 på overtid.

Bærum-Brann

MÅL: Andreas Aalbu (t.v.) scorer Bærums første mål under 1. divisjonskampen mellom Bærum og Brann på Sandvika stadion på Kadettangen.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Brann-Bærum

TOK TUREN: Statsminister Erna Solberg ankommer 1. divisjonskampen mellom Bærum og Brann på Sandvika stadion på Kadettangen.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Nesten 2000 tilskuere, inkludert Statsminister Erna Solberg, hadde tatt turen til Sandvika Stadion for å ta del i kampen mellom Brann og Bærum mandag kveld.

Men bergenserne viste seg ikke som noen opprykkskandidat. Erik Huseklepp, Marcus Pedersen og resten av Brann-spillerne var tannløse foran mål.

Etter 73 minutter sendte Andreas AalbuBærum i ledelsen, men Bærum-jubelen stilnet på overtid og hjemmelaget klarte ikke beholde ledelsen kampen ut.

Etter 92 minutter scoret Marcus Pedersen på overtid og reddet ett heldig poeng for Brann i bortekampen. Kampen endte 1-1.

– Skuffet

Aalbu var skuffet etter at seieren glapp.

– Helt j..... Det føles som tap. Nå har vi spilt tre kamper på rad, der vi har rotet det bort. Det var kjedelig, sa han.

Brann trengte en opptur etter to sure nederlag i det siste: Først det stygge 0-4-tapet for Sogndal og så cupexiten på straffer mot Sarpsborg.

Pedersen er ikke fornøyd med prestasjonene, men er glad for å ha berget med seg ett poeng hjem.

– Jeg syns vi spilte en dårlig første omgang, vi kunne ha straffet de mer. Det er kjedelig å ikke ha med tre poeng i bagasjen, men vi var ikke stort bedre enn Bærum, sier han til NRK.

– Gir ikke opp

Bærum-Brann

JUBLER: Marcus Pedersen jubler sammen med Erdin Demir (t.h.) etter å ha scoret Branns utligningsmål på overtid.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Brann-trener Lars Arne Nilsen feiret en måned som Brann-trener i dag. Han syns laget spilte en god andre omgang.

– I andre omgang spilte vi slik vi skulle, men vi må våge mer. Totalt sett syns jeg vi fikk ok med sjanser og spill, sier Nilsen til NRK.

– Er det bra nok med 1-1?

– Vi skulle gjerne spilt bedre, men det som er bra er at vi kommer tilbake og at vi ikke gir opp. Jeg syns vi fortjente et poeng i dag, og vi får ta med oss det vi får.

Treneren er usikker på om laget har det som trengs for å rykke opp til eliteserien.

– Vi må prøve å skape et godt fotballag og spille god fotball. Vi må få spillet til å sitte, og da vil poengene begynne å komme.

– Hvor lenge er det til det sitter?

– Det sitter i perioder, men litt for sjeldent. Jeg håper at vi vil spille bedre til høsten.

– Utnytter ikke mulighetene

 Bærum-Brann

I AKSJON: Eirik Birkelund og Matias Pedersen (t.h.) i aksjon under 1. divisjonskampen mellom Bærum og Brann på Sandvika stadion på Kadettangen.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Etter Jervs 0-1-tap for Fredrikstad rykker både Bærum og Brann én plass opp på tabellen. De er nå på 6.- og 7.-plass. Opp til Sandnes Ulf på 2.-plass og direkte opprykksplass skiller det tre poeng.

Brannspiller Erik Huseklepp mener laget ikke utnyttet sjansene de fikk godt nok.

– Det var stillingskrig nesten hele kampen. Vi skaper en del muligheter, men ikke nok. Denne kampen ligger åpen for oss å vinne, men vi klarer ikke å utnytte de sjansene vi får. Jeg føler at vi burde ha vunnet denne kampen.

– Vil dere ha en mulighet til å rykke opp til eliteserien nå?

– Vi er bare tre poeng unna opprykksplass. Nå gjør vi alt for å vinne neste kamp, det er det som er fokuset, sier Huseklepp.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås