NRK Meny
Normal

Martin Pusic scoret mot Fiorentina

Italienerne hadde små problemer med å senke danske Esbjerg i Europa League i går. Men tidligere Brann-spiss Martin Pusic gjorde det han kunne for å lage trøbbel for Serie A-stjernene.

Martin Pusic i kamp mot Fiorentina

STORKAMP: Kampen mot Fiorentina i går er den største i Esbjergs historie. Neste uke drar Martin Pusic & co til Italia for returoppgjøret, dog med et håpløst utgangspunkt.

Foto: CLAUS FISKER / Afp

Det danske hjemmepublikummet fikk et forvarsel allerede etter ti minutter, da Allesandro Matri ga Fiorentina ledelsen. Men kort etter fant Martin Pusic veien til nettmaskene i sin debut for Esbjerg, og elleve tusen tilskuere fattet håp.

Martin Pusic

TAKKET JESUS: Martin Pusic takket Jesus etter hver scoring i Brann-trøyen. Også i går ga han vekk æren for målet.

Foto: Anders Hoven / Digitalsport

Håpløst utgangspunkt for Esbjerg

Men de lilla gjestene fra Italia puttet ytterligere to før pause og cruiset inn til 3-1-seier i den danske vestkystbyen. Dermed har Fiorentina et meget godt utgangspunkt foran returmøtet neste uke.

For Martin Pusic var muligheten til å vise seg frem i europacup en vesentlig årsak til at han valgte å forlate Brann. Han var både glad og skuffet etter gårsdagens kamp.

Pusic: – De vant på erfaringen

– Jeg er selvsagt glad for scoringen min, og jeg hadde ytterligere en mulighet som kunne gått inn med litt flaks. Dessverre lyktes vi ikke. Men Fiorentina er vant til å spille denne typen kamper, mens vi er unge og dette var det størte oppgjøret i Esbjergs historie. De vant på erfaringen, sa Pusic til Ekstrabladet etter kampen.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås
NRK oppsummerer VM så langt.
Den internasjonale sykkelpresidenten Brian Cookson bommet på årstallet da han åpnet sykkel-VM i Bergen.