Leiteaksjon ved Helleneset
Foto: Cato Heldal Kristensen / NRK

Leiteaksjon etter sakna 67-åring

Oppsummert

Politi og frivillige leitar etter ei 67 år gammal kvinne som har vore sakna frå heimen sin i Lønborglien sidan natt til fredag.

 • Kvinne funnet omkommet

  Politiet har funnet en død kvinne ved Helleneset i Bergen. Politiet skriver på Twitter at de dermed avslutter leteaksjonen etter den 67 år gamle kvinnen, som siden natt til fredag har vært savnet fra sitt hjem.

  Laster Twitter-innhold
 • Leitar med helikopter

  Politiet opplyser at det er sett inn helikopter i søket etter ei sakna kvinne på Helleneset i Bergen. – Luftambulansen deltek, og etter kvart vil også redningshelikopter kome til. Den 67 år gamle kvinna er tynnkledd og har vore sakna sidan i natt.

  Helikopter deltek i søk etter sakna kvinne
  Foto: Jan Børge Leirvik / NRK
 • – Utfordrande leiting

  Politiet fokuserer på å søke etter den sakna 67 år gamle kvinna i eitt område. – Vi søker no i Lønborglien og området rundt. Det er variert terreng i området, så søket er utfordrande, seier innsatsleiar Tom Johannessen. Kvinna er tynnkledd og om lag 170 cm høg.

 • Får hjelp frå Røde Kors

  Politiet og 16 personar frå Røde Kors leitar etter ei sakna kvinna frå Helleneset i Bergen. – Kvinna går utan ytterklede, og vil ikkje klare seg godt i kulda, seier innsatsleiar Tom Johannessen. 67-åringen vart meld sakna av familien i natt.

  Innsatsleiar Tom Johannessen
  Foto: Cato Heldal Kristensen / NRK