NRK Meny
Normal

Fortsetter søket etter Eeva

Søket etter savnede Eeva-Maria Sieppi fortsetter tirsdag. Familie og venner etterlyser vitner fra Deli de Luca i Torggaten, hvor Sieppi sist brukte kortet natt til 17. mai.

Sieppi, etterlysing

MELDT SAVNET LØRDAG: 31-åringen ble sist sett ved et utested i Bergen natt til 17. mai. Lørdag 18. mai ble hun meldt savnet.

Foto: Roy Hilmar Svendsen

– Jeg har litt håp, og litt ikke-håp. Jeg har vært innom mange forskjellige følelser, sier Ørjan Flatseth til NRK.no. Han er kjæresten til 31-åringen som har vært savnet siden lørdag 18. mai .

Ifølge Flatseth vil søket etter Eeva-Maria Sieppi fortsette tirsdag, fra klokken 18.

Søsteren til den savnede, Ulla-Maija Sieppi Toft, sier til NRK.no at alle som vil delta er velkomne.

– De som kan være med er hjertelig velkomne. Jo flere vi er, jo flere områder får vi dekket. Da jeg så hvor mange som stilte opp i går og på søndag, fikk jeg tårer i øynene.

Har fått flere tips

– Vi har fått noen tips som kan være interessante, og vi vil prøve å sette de i sammenheng med hverandre.

Flatseth vil ikke si for mye om hva tipsene går ut på, men sier at de går på observasjoner som kan peke på i hvilken retning Sieppi har beveget seg.

– I dag vil vi ha flere folk ute på søk, og vi vil dekke flere områder med plakater. Vi har jobbet hele tiden med dette, og nå har vi også fått en fast kontaktperson hos politiet.

Etterlyser personer fra taxikø og Deli de Luca

Kortet til Sieppi ble sist brukt ved Deli de Luca i Torggaten klokken 03.03 natt til 17. mai, og Flatseth venter nå på overvåkningbildene derfra.

Familien ønsker også å komme i kontakt med personer som var på Deli de Luca på det aktuelle tidspunktet, og som kan ha sett noe, i tillegg til personer som tok taxi rett utenfor stedet.

Politiet har hentet informasjon

Søket etter 31 år gamle Eeva-Maria Sieppi har pågått siden søndag. Sieppi bor og jobber i Bergen, men er opprinnelig fra Finland.

Politiet har hentet inn informasjon om eventuell bruk av bankkonto og telefon, i tillegg til overvåkningsbilder fra der hun sist ble sett, men så langt uten resultat.

Sieppi hadde følgende signalement da hun forsvant:

  • 1,56 cm høy
  • Grønne øyne
  • Rødt hår
  • Sort skinnjakke, sort topp med hodeskallemotiv
  • Sorte bukser med sølvkuler på sidene og sorte sko med liten hæl
  • Snakker finnmarksdialekt

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik