– Dette poenget kan bli vanvittig viktig

Begge lag hadde flere store sjanser, men hverken Brann eller Ranheim klarte å omsette dem i mål. Slik var kampen.

Ranheim-Brann

NESTEN: Ranheims Robert Stene skjøt i stolpen i det 53. minutt, men Brann fikk klarert.

NRK Hordaland sender Branns syv siste kamper i jakten på opprykk direkte på radio. Den første var Ranheim-Brann.

Etter Kristiansunds poengtap søndag, kunne Brann klatre opp på andreplass i førstedivisjon, som gir direkte opprykk, hvis de klarte å slå Ranheim på bortebane mandag kveld.

INGEN MÅL: Her forsøker Vadim Demidov på en heading etter corner.

Slik gikk det ikke. Etter en periode i starten på andreomgang med flere store sjanser til begge lag, ebbet kampen til slutt ut uten scoringer.

– Vi møtte et lag som gjorde det vanskelig for oss, og som spilte bra. Det er vanvittig tøft å møte Ranheim borte. Så vi skal være fornøyde med ett poeng, og det poenget kan bli vanvittig viktig for oss, sier Brann-kaptein Vadim Demidov til CMore etter kampslutt.

Bye Rise: – En voksen fotballkamp

Are Tronseth, Ranheims kaptein, er litt mindre fornøyd med det ene poenget.

– Andreomgangen er veldig bra. Jeg føler at vi kunne ha tatt det. Vi har stolpeskudd og skudd rett utenfor, og jeg føler vi er det beste laget i andreomgangen. Så vi skulle hatt tre poeng, men alt i alt er det greit nok med ett, sier han til CMore.

Ranheim-trener Ola By Rise er mest fornøyd med det defensive spillet laget hans leverte.

– Det var en voksen fotballkamp, den sto og vippet hele veien. Vi er ikke helt fornøyde med 0-0, siden vi spilte hjemme, men manglet akkurat det lille foran mål.

Brann-trener Lars Arne Nilsen konkluderte på følgende vis overfor CMore etter kampslutt:

– Dette var ikke en slik kamp vi hadde håpet på. Vi var uten rytme og uten flyt, og det går litt i stå. Jeg kan ikke forklare helt nå hvorfor det blir sånn. Men vi får et poeng, og det får vi ta med oss.

Slik var kampen:

SLUTT: Kampen ender 0-0.

90. min: Haugen får en mulighet fra samme hold som Larsen, men skyter svakt rett på keeper.

90. min: Larsen får skutt fra skrått hold etter en Brann-corner, men skuddet går langt over.

90. min: Det er lagt til tre minutter.

90. min: Bytte for Brann: Amadaiya Rennie ut, Kristoffer Larsen inn.

89. min: Stor sjanse for Ranheim etter corner. En Brann-spiller header mot eget mål, men ballen blir klarert.

85. min: Bytte for Brann: Erik Huseklepp ut, Azar Karadas inn.

83. min: Gult kort til Branns Kristoffer Barmen. Stopper en Ranheim-kontring.

78. min: Bytte for Ranheim: Robert Stene ut, Jo Sondre Aas inn.

76. min: Bytte for Brann: Kasper Skaanes inn for Steffen Lie Skålevik. Rennie går inn som spiss.

75. min: Barmen header over etter et hjørnespark fra Huseklepp.

73. min: Nouri starter en kontring for Brann. Han spiller til Haugen, som tar ballen med seg frem til 20 meters hold, og skyter like utenfor.

70. min: Gult kort til Kristoffer Lie Løkberg etter at han forsøkte å stanse en Brann-kontring ved å felle Erik Huseklepp. Dommeren gir fordel, og Rennie legger inn til Haugen, som skyter over fra 18 meter.

68. min: Huseklepp legger inn fra høyrekanten. Skålevik når akkurat ikke høyt nok til å få satt hodet på ballen.

62 min: Bytte for Ranheim: Michael Stilson erstatter Kristian Rømo Skille.

61. min: Flott Brann-angrep. Rennie spiller fri Nouri på høyrekanten. Han legger inn til Skålevik, som avslutter utenfor fra vanskelig posisjon foran første stolpe.

56. min: Farlig for Ranheim igjen. Gjertsen skyter like utenfor fra 18 meter.

55. min: Blakstad drar seg inn fra venstre og skyter, men Leciejewski redder. Ny god mulighet for Ranheim.

53. min: Minst like stor sjanse til Stene og Ranheim. Kontrer, og Stene drar seg inn fra venstre. Han skyter forbi Leciejewski og i stolpen. Ballen treffer Branns keeper på vei ut igjen, men Brann får til slutt klarert.

53. min: Stor sjanse til Brann og Barmen. Haugen med et nydelig gjennomspill til Barmen, som kommer alene med keeper, men skyter rett på hjemmelagets sisteskanse.

51. min: Rennie rundlurer Ranheims venstreback, og får god tid i boksen. Legger imidlertid raskt inn, og ballen går over alle i feltet.

49. min: To mann ligger nede for Ranheim etter en duell med Acosta. Stene kommer seg raskt på beina, mens Gjertsen må få legebehandling før han kommer inn igjen.

PAUSE: – Jeg tror de fleste har byttet kanal nå, for dette er ikke en veldig god fotballkamp. Jeg tror vi skal få snudd dette. Dette er noe av det dårligste vi har gjort på lang tid, sier Brann-kaptein Vadim Demidov til CMore.

PAUSE: – Brann styrer det meste av spillet, men vi ligger greit og har bra kontroll. Vi må være bedre på å ta kontringssjansene, sier Ranheim-kaptein Are Tronseth til CMore.

PAUSE: Det har vært en jevn første omgang på DnB Arena. Ranheim var farligst i starten, mens Brann tok mer over etter hvert. Ingen av lagene har imidlertid klart å skape veldig store problemer for motstanderen.

Skålevik

TOPPKAMP: Ranheim møter Brann i førstedivisjon mandag kveld. Her blir Steffen Lie Skålevik tatt av Daniel Kvande, som får gult kort.

44. min: Gult kort til Ranheims Daniel Kvande. Skålevik stjeler ballen fra midtstopperen, som kommer altfor sent inn i taklingen når han prøver å vinne ballen tilbake.

42. min: Ranheim roter i eget forsvar, og Skålevik får kjempet til seg ballen. Rennie får etter hvert skutt fra 20 meter, men skuddet går langt over.

Leciejewski

LANGSKUDD: Leciejewski redder langskudd fra Daniel Kvande.

34. min: Hjemmelagets Daniel Kvande skyter direkte på frispark fra 25-30 meters hold. Skuddet er hardt, men går nokså midt på mål, og Piotr Leciejewski får slått til corner.

32. min: Stor mulighet for Brann og Rennie. Får skutt fra ti meters hold etter en corner, men treffer ikke skikkelig, og ballen blir klarert.

25. min: Stor sjanse til Ranheim. Haugen mister ballen, Stene tar seg forbi Acosta, og kommer alene med keeper. Leciejewski kommer ut, og får blokkert før Stene får til en skikkelig avslutning.

23. min: Sjanse til Brann. Kontrer etter en Ranheim-corner. Huseklepp forserer på kanten, og legger inn til Haugen, som skyter på volley fra 12-14 meters hold. Hjemmelagets keeper redder forsøket uten altfor store problemer.

19. min: Kampen har åpnet seg mer opp, etter en innledning der lite skjedde foran de to målene. Brann med et fint angrep. Barmen får ballen i god posisjon på 10-12 meters hold, men får ikke avsluttet.

17. min: Nesten-mulighet for Brann. Huseklepp legger inn mot Skålevik, men en forsvarer får en tå på ballen. Huseklepp får ballen, blir tatt, og får frispark like utenfor 16-metersstreken. Frisparket klareres.

15. min: Kampens første store sjanse. Ranheim tar corner. Eirik Malmo legger inn, en Ranheim-spiller får heade ganske fritt fra 6-7 meter, men ballen går utenfor.

Branns lag (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Vadim Demidov, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen - Kristoffer Barmen, Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen - Amadayia Rennie, Steffen Lie Skålevik, Erik Huseklepp.

Ranheim (4-3-3): Even Barli – Jørgen Øveraas, Are Tronseth, Daniel Kvande, Eirik Malmo – Mads Reginiussen, Kristoffer Lie Løkberg, Magnus Blakstad – Kristian Rømo Skille, Robert Stene, Torgil Gjertsen.