NRK Meny
Normal

Emil (15): Jeg tar ikke av på grunn av rosen

I går var han førstesidestoff på utallige nettsider, i aviser og på fjernsynet. 15 år gamle Emil Hansson lover likevel å beholde bakkekontakten i dagens Brann-magasin fra La Manga.

Dagens stemningsrapport fra La Manga, med reporter Rune Eriksen.

SE DAGENS BRANN-MAGASIN FRA LA MANGA: Møt Emil Hansson, Vadim Demidov, Rikard Norling, Hassan El-Fakiri, Kristoffer Larsen og Håkon Oppdal. Reporter: Rune Eriksen. Foto: Ketil Jordan

– Jeg har ikke lest så mye av det som er skrevet, sier 15-åringen. Jeg merker jo at det er blitt ganske mye fokus rundt meg, men bryr meg egentlig ikke så mye om det. Man må bli vant til det om man vil bli fotballspiller.

Storspill mot Aalesund

Det var storspill i mandagens kamp på La Manga mot Ålesund som utløste mediestormen.

Trener Rikard Norling, mener Hansson bare har godt av det økte medietrykket., og mener han må ta det som det kommer. Det er hovedpersonen selv enig i.

– Klubben har spurt meg om det er greit. I går tok jeg dessuten helt fri fra mediene.

Skryt fra far

Emils far, Patrick Hansson, var selv en etablert Brann-spiller i flere sesonger. Tenk før du snakker, var hans oppfordring til sønnen. Han var dessuten godt fornøyd med sønnens spill mot Ålesund.

Selv lover Emil Hansson å jobbe hardt på hver trening fremover. han ønsker å gjøre sitt beste.

– Jeg kan ikke leve på kampen mot Ålesund. Jeg må bare jobbe knalltøft videre.

Hvor langt tror du at du kan nå?

– jeg håper å nå så langt som det er mulig å komme. Spill ute i Europa er selvsagt et stort mål og en drøm, sier Emil Hansson. Aller først skal jeg imidlertid etablere meg på Brann.

Emil Hansson i treningskamp

OVERBEVISTE: Emil Hansson i aksjon mot Ålesund mandag kveld.

Foto: Astrid M. Nordhaug/Digitalsport