NRK Meny
Normal

Cato Hansen med hat-trick

Senket askøyværinger nesten på egenhånd i pøsregnet i går. Nå vil unggutten score mål for A-laget.

Cato Hansen

PUTTET TRE: Cato Hansen kom til Brann fra Bryne før denne sesongen.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

- Når jeg er skadefri får jeg endelig vise hva jeg er god for. For min del handler det nå bare om å stå på på trening, og gripe sjansen når jeg får den, sier Branns nye spiss, Cato Hansen, til brann.no .

God søknad før FFK-kampen

20-åringen kom til Bergen fra Bryne foran årets sesong, men har så langt måtte nøye seg med noen målløse innhopp for Steinar Nilsens menn.

Men med David Nielsen ute mot Fredrikstad kommende torsdag, er muligheten så absolutt til stede nå. Spesielt etter at Hansen dunket inn tre av totalt fire mål for Brann 2 mot Vestsiden-Askøy på Nymark mandag.

Den første scoringen kom på en retur på et stolpeskudd fra Bjørnar Holmvik etter bare elleve minutter. Da halvtimen var spilt, la samme Holmvik inn til Hansen, som headet ballen i noten bak askøyværingenes keeper.

Frispark-perle fra Møvik

Rundt halvtimen ut i andre omgang, satte Hansen kronen på verket, da han ble spilt fri av Matias Møvik, rundet keeper og og trillet ballen enkelt i mål.

Brann 2s fjerde mål var signert Matias Møvik, som dundret et frispark i nettet fra 20 meter umiddelbart før pause.

Andrelaget stilte med en imponerende backrekke, bestående av Bjørn Dahl, Armann Smari Björnsson, Kristian Flittie Onstad og Bjørnar Holmvik, med Kenneth Udjus som keeper.

Siste video

Programleder: Jan Børge Leirvik
Programleder: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik