Brann snuser på Start-profil

Solomon Owello (23) bekrefter overgangssamtaler med bergensklubben.

Start

KAN BLI BRANN-SPILLER: Nigerianske Solomon Owello har vært en hit i gult på Sørlandet siden 2008.

Foto: Schrøder, Tor Erik / Scanpix

Brann er i shoppinghumør og ute etter å forsterke stallen før overgangsvinduet stenger ved månedsskiftet. Klubben har solgt sin største stjerne, Rodolph Austin , til Leeds, og har hentet tilbake landslagsving Erik Huseklepp med hjelp av eksterne investorer.

I går ble det klart at Brann også sender midtbanespiller Fredrik Haugen og midstopper Lars Grorud ut stadionportene, til henholdsvis Sandefjord og Fredrikstad.

– Kan være interessert i Brann-spill

Ifølge Bergens Tidende kan Starts midtbanespiller Solomon Owello bli Haugens erstatter. 23-åringens kontrakt går ut ved sesongslutt og avisen hevder nigerianeren ikke akkurat brenner etter å skrive ny kontrakt med sørlandsklubben.

– Jeg har hørt at det er en interesse og var i kontakt med Brann etter deres forrige kamp. Jeg kan være interessert i å spille for Brann, det kommer an på tilbudet fra dem. Jeg kan ikke si noe mer nå, sier spilleren til BT.

Var på prøvespill i Manchester United

Owello kom til Start i 2008 og var før det på prøvespill i Manchester United. Han har startet samtlige kamper for Start i år og har scoret fire mål fra sin midtbaneposisjon.

Fra før er det kjent at Brann har vært i samtaler med Henning Hauger . Tidligere Brann-spiss Azar Karadas , som nå er klubbløs, kan også være en aktuell forsterkning.