Brann skremte ingen i Spania

Kollektivt løft i andre omgang reddet rødtrøyene fra pinlig resultat på Kanariøyene.

Brann fotball

REDDET ÆREN: Erik Huseklepp (t.v.) og Diego Guastavino (midten) var involvert da Brann snudde kampen. Petter Vaagan Moen (t.h.) er nyoperert og spilte ikke torsdagens kamp. (Arkivfoto)

Hørt om Las Palmas Atlético? Ikke det? Kanskje ikke så rart. Laget er reservelaget til UD Las Palmas, og spiller i spansk 3. divisjon. Torsdag møtte de Brann i treningskamp på Estadio Municipal de Santa Lucía på Kanariøyene.

Lobbet over Opdal

Og de spanske reservene kan absolutt være fornøyde med innsatsen. Etter tolv minutters spill tok Las Palmas Atlético ledelsen da spissen Ramsés lobbet lekkert over keeper Håkon Opdal, som gjorde comeback etter langt skadeavbrekk.

I andre omgang fikk Steinar Nilsens menn litt mer orden på sakene, og det var ikke ufortjent da Erik Huseklepp utliknet i det 71. minutt. Seks minutter senere fikk prøvespiller Zsolt Korcsmár æren av å ordne 2-1 til Brann, etter innlegg fra Erik Mjelde.

Fikk scoring annullert

Korcsmár holdt på å ødelegge for seg selv og laget da han like før full tid laget straffe, men de gulkledde fra Kanariøyene bommet fra krittmerket.

Brann hadde også en tredje ball i nettet, men Cato Hansens nettkjenning ble annullert.

- Totalt sett var dette et fint løft for oss. Det er fortsatt mye å gå på, men også mye positivt å ta med seg, sa trener Steinar Nilsen til brann.no etter kampen.