Brann-kaptein Erik Mjelde håper serieåpningen går bedre enn mandagens generalprøve.

Treningskampen var Branns siste før det braker løs mot Rosenborg hjemme på søndag.

– En dårlig generalprøve, sier Erik Mjelde til NRK like etter kampen.

Men så påpeker også den nyutnevnte kapteinen på Brann at en dårlig generalprøve som oftest fører til en god premiere.

Resultatet etter siste treningskamp er likevel langt fra betryggende før serien starter.

Skarsfjord er ikke bekymret

Men branntreneren er langt fra urolig med tanke på søndag.

– Det har aldri vært krise å tape en treningskamp, flirer Rune Skarsfjord.

Men han bør ikke smile så lenge etter et sånt tap når han skal være vert for Rosenborg på Stadion kommende helg.

Likevel tok branntreneren 3-1-tapet med knusende ro etter kampen som ble spilt på Nymark.

– Vi fører nesten hele kampen, og burde selvsagt ha vunnet, innrømmer han.

Video Pinlig oppladning til sesongstart for Brann

(artikkelen fortsetter under videoen)

Ojo startet bra

Det startet som det burde for Brann da Kim Ojo satte inn 1-0 etter 6 minutter. Men derfra gikk det bare en vei for eliteserielaget som er spådd en tøff sesong.

Nest Sotra fikk straffe etter at Hassan El Fakiri felte Simen Næss like før pause. Den ble ekspedert videre i mål av Kim-Rune Hellesund, og lagene var like langt.

I annen omgang fikk Brann til lite foran mål, mens 2. divisjonslaget fra Sotra var effektive og satte sjansene de hadde. Kristoffer Snekkevik fikk en fin opplevelse da han gjorde både 2-1 og 3-1 for gjestene.