NRK Meny
Normal

Trollrock lokker Travis til fjells

Det skotske storbandet Travis er headliner på Trollrock på Beitostølen i juli.

Travis

Travis kommer til Beitostølen og Trollrock den siste helga i juli.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Festivalsjef Atle Dalen for Trollrock er svært fornøyd med å ha booket det skotske bandet. Travis har ikke spilt i Norge på tre år og de skal bare ha to konserter i Norge denne sommeren.

– Jeg tror aldri Valdres har hatt besøk av et så stort band før, sier Atle Dalen.

Hitmaraton

Når Travis kommer til sommeren forventer Atle Dalen et hitmaraton fra skottene. Han er sikker på at det blir allsang på Beitostølen.

– De kommer med alle de gode gamle sangene som ”Sing”, ”Side”, ”Why does it always rain on me” og ”Closer. I tillegg er Travis i studio og spiller inn sitt syvende album og kanskje blir det smakebiter fra det nye albumet også, sier Dalen.

Satser på overskudd

Det er ikke gratis å booke Travis for en liten festival i Norge. Og de andre artistene som skal spille på Beitostølen den siste helga i juli tar seg også godt betalt. Men festivalarrangørene er ikke rett for at budsjettet skal sprekke:

– Vi er overbevist om at artistene kommer til å spille inn hver kroner vi har betalt for dem. Så vi er ikke bekymret for budsjettet når vi har et så bra program, sier Atle Dalen.

Trollrock

Festivalarrangørene Atle Dalen (fra venstre) og Trond Rogne er svært fornøyde med å ha booket Travis til Trollrock på Beitostølen.

Foto: Sigrid Havig Berge / NRK