NRK Meny
Normal

Slått ned med sko

Kebabkunder på Raufoss ble angrepet av sko-desperado. Endte med masseslagsmål og en brukket nese.

Sommervarmen gjør at blir litt hett i topplokket hos noen og en hver. Like etter klokka 02.30 gikk det varmt for et kjærestepar på Gjøvik. De to begynte å krangle i Gjøvik sentrum etter en tur på byen.

Det syntes ikke en mann i 40-årene noe om, så han prøvde å roe de to ned.

Løse tenner

Det skulle han ikke ha gjort, for da fikk han seg en knyttneve rett i ansiktet. Mannen ble sendt til sykehus med et blødende kutt over øyet og noen løse tenner. En mann i 20-årene måtte tilbringe natta i fyllearresten.

- Han skal forklare seg når han har blitt edru, sier operasjonsleder Jan Larsstuen ved Vestoppland politidistrikt.

Kebabkrøll

20 minutter senere, altså 02.49, smalt det på Kebab-restauranten på Raufoss. Ifølge politiet gikk en mann berskerk og slo vilt rundt seg med en sko. Dette likte tydeligvis ikke de sultne kebabkundene. Det hele utviklet seg til et masseslagsmål og sko-desperadoen gikk i bakken og ble sparket gjentatte ganger i ansiktet. Kebab-besøket endte på sykehus med brukket nese.

- Det hele var ganske uoversiktlig, det var mange involvert, men de roet seg etter hvert, sier Larsstuen.

Ingen er foreleløpig anmeldt etter nattens innsats, men politiet regner med å få inn flere anmeldelser i løpet av helgen eller mandagen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Vil endre navn på storfylket

    Hedmark KrF vil at det sammenslåtte innlandsfylket skal hete Hedmark og Oppland og ikke Innlandet som fylkestinga har bestemt. 20 stemte for, og 9 stemte imot forslaget som var oppe til avstemning. Vedtaket sendes nå inn til stortingsgruppa.

  • Nyvalgt fylkesleder KrF

    Oluf Maurud ble enstemmig valgt som ny leder av kristelig folkeparti i Hedmark på partiets fylkesårsmøte i dag. Maurud (60) er fra Brumunddal, og sitter i kommunestyret på Ringsaker.

    Oluf Maurud
    Foto: Jorun Vang / NRK