NRK Meny

Salgsrekord i Hafjell

Det ble rekordsalg av hyttetomter i Hafjell, da Mosetertoppen Hafjell AS la ut nye tomter for salg. – Vi solgte tomter for 45 millioner kroner på første salgsdag, den dyreste for 3,75 mill. kr., sier markedsansvarlig Espen Harald Bjerke. Hittil i år har Mosetertoppen omsatt hyttetomter for 111 millioner i Hafjell, og det er ny rekord for firmaet.

Mosetertoppen IX, Hafjell.
Foto: Mosetertoppen Hafjell AS

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fikk fylkeskulturprisen

  Øystein Sunde fikk i kveld fylkeskulturprisen i Hedmark. Sunde har solgt over en million plater og har vunnet en rekke priser. Han syntes det var stor stas å få fylkeskulturprisen som han mente var en heder til humoren i Hedmark.

  Øystein Sunde fikk fylkeskulturprisen 2017
  Foto: Lars Bilit / Nrk
 • Sp vil ta ut Slettåsflokken

  Senterpartiet fremmer i onsdag forslag i Stortinget om å felle ulvene i den mye omtalte Slettås-flokken. Partiet ber regjeringen om å gi fellingstillatelse for Slettås-flokken i tråd med den lokale rovviltnemndas ønske.

 • Veiby/Skjærmoen med ny kontrakt

  Skoda Motorsport har inngått en ny rallykontrakt med 21 år gamle Ole Christian Veiby fra Kongsvinger. Han blir dermed en av fire kjørere i bilfabrikken s rallysatsing for 2018. Veiby har sammen med kartleser Stig Rune Skjærmoen fra Elverum kjørt for Skoda også i år. .

  Ole Christian Veiby med ny Skoda kontrakt
  Foto: Even Management/Skoda Motorsport.