NRK Meny
Normal

Presset til seg penger

En 24 år gammel mann fra Hamar sitter fengslet, mistenkt for å ha presset til seg rundt 4.000 kroner fra bensinstajsonen på Olrud.

 

 

Det var lørdag kveld en mann kom gående til bensinstasjonen. Han trakk et halstrøkle foran munnen og gikk inn og ba betjeningen om å legge penger i plastposen han viste fram.

Fikk penger

Mannen hadde ikke noe våpen, og skal ikke ha vært truende, men oppførte seg likevel på en måte som gjorde at betjeningen følte seg presset til å legge pengene fra kassa i mannens pose.

Beløpet var på rundt 4.000 kroner.

 

Avvikende forklaring

24-åringen ble pågrepet kort tid senere, ikke så langt fra bensinstasjonen.

Han hadde en pose med penger i og en sekk med narkotiske tabletter da politiet pågrep ham.

Mannen sitter fengslet, men har i avhør en avvikende forklaring på hvor han har fått pengene i posen fra.

Politiet avgjør i morgen om mannen skal løslates, eller om han skal fortsatt fengsles.

 

 

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • – Tiltaltes må frifinnes

    – Mannen som er tiltalt for en overfallsvoldtekt må frifinnes, sier hans forsvarer Nils Christian Nordhus. Mannen er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Trysil i mars i år, men har hele tiden nektet straffskyld.

  • Ber om erstatning for fornærmet

    Bistandsadvokat Eva Frivold mener at mannen som er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Trysil, bør betale henne mellom 175 000–200 000 kroner. Årsaken er lengde på den angivelige voldtekten som, ifølge kvinnen, skal ha vart i 60–90 minutter.

  • Vil ha fengsel for voldtektstiltalt

    Aktor la ned påstand om seks år fengsel for mannen som er tiltalt for en overfallsvoldtekt i Trysil i mars i år. Ifølge tiltalen skal mannen ha overfalt en kvinne på en parkeringsplass i Trysilfjellet og voldtatt henne. Han nekter straffskyld.