NRK Meny
Normal

Presset til seg penger

En 24 år gammel mann fra Hamar sitter fengslet, mistenkt for å ha presset til seg rundt 4.000 kroner fra bensinstajsonen på Olrud.

 

 

Det var lørdag kveld en mann kom gående til bensinstasjonen. Han trakk et halstrøkle foran munnen og gikk inn og ba betjeningen om å legge penger i plastposen han viste fram.

Fikk penger

Mannen hadde ikke noe våpen, og skal ikke ha vært truende, men oppførte seg likevel på en måte som gjorde at betjeningen følte seg presset til å legge pengene fra kassa i mannens pose.

Beløpet var på rundt 4.000 kroner.

 

Avvikende forklaring

24-åringen ble pågrepet kort tid senere, ikke så langt fra bensinstasjonen.

Han hadde en pose med penger i og en sekk med narkotiske tabletter da politiet pågrep ham.

Mannen sitter fengslet, men har i avhør en avvikende forklaring på hvor han har fått pengene i posen fra.

Politiet avgjør i morgen om mannen skal løslates, eller om han skal fortsatt fengsles.

 

 

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • 137 dyr reddet ut i Ringsaker

  Totalt 137 dyr er reddet ut av driftsbygningen som raste sammen i Åsmarka i Ringsaker i Hedmark mandag. Politiet bekrefter at det ikke er flere levende dyr i det sammenraste bygget. Redningsmannskapene har i natt avsluttet arbeidet på stedet.

 • Fjøs har kollapset i Åsmarka

  Taket til et fjøs med over 100 storfe har kollapset i Åsmarka i Ringsaker. Det er uklart hvor mange dyr som har overlevd. Det pågår evakuering av dyra.

  Kart Åsmarka
 • – Listhaug må gå

  Hilde Ekeberg fra Oppland KrF og sentralstyremedlem i partiet, sier Erna Solberg nå må ta ansvar som regjeringssjef og rydde opp. Ekeberg mener KrFs vedtak om mistillit er riktig. – Listhaug har gått over streken, sier hun.

  Hilde Ekeberg