NRK Meny
Normal

DIREKTE NÅ: Torgrim Eggen om regjeringens kulturpolitikk

I dag klokka 1400, under Norsk Litteraturfestival Sigrid Undset-dagene i Lillehammer, holder forfatter Torgrim Eggen foredrag om sitt syn på regjeringens kulturpolitikk. Du kan se hele foredraget her.

Torgrim Eggens foredrag om regjeringens kulturpolitikk under Norsk Litteraturfestival i Lillehammer 2014

"The Siv-Erna Experience" kaller Eggen sitt foredrag som finner sted på restaurant Hvelvet i sentrum av Lillehammer onsdag.

200 dager med "blåblå" regjering, slik en av regjeringens erklærte fiender opplevde dem, står det i programmet fra Litteraturfestivalen.

Ifølge forhåndsomtalen skal Torgrim Eggen gi sin karakteristikk av det som omtales som "den høyrepopulistiske nyordningen av Norge".

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • E6 Dombås delvis stengt

  Nordgående løp på E6 mellom Dombås og Dovre er stengt på grunn av et trafikkuhell nederst i Dombåsbakkene. Det er ikke meldt om personskade. Det er svært glatt på stedet og strøbil og bergingsbil er på veg.

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl
 • Legger ned skole

  Politikerne i Sel kommune vedtok i dag å legge ned Sel skole, skriver GD. Ap og SV fikk flertall for å samle Otta og Sel til en skolekrets. Årsaken er dårligere økonomi og lavere elevtall.