Normal

Nå starter «Tidenes Topp 50»

Mandag 23. august er vi i gang. NRK Hedmark og Oppland skal kåre tidenes topp 50 fra de to fylkene våre.

Bjørnar og Anja
Foto: Helle Therese Kongsrud / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Hver mandag formiddag (mellom 11 og 12) fra nå og fram til mars 2011 vil Anja Katrine Tomter og Bjørnar Pedersen ta deg med på kåringen av de 50 beste låtene fra Innlandet gjennom tidene.

I den innledende runden, der de femti beste låtene skal plukkes ut, trenger vi DIN hjelp. Det er ingen begrensninger i verken sjanger eller tidsepoke, og vi tar i mot forslag om låter så lenge den innledende runden pågår.

Send dine forslag på e-post til ho@nrk.no . eller send et brev til NRK Hedmark og Oppland, 2418 Elverum og merk konvolutten med «Tidenes topp 50».

Slik foregår kåringen

Hver uke får du presentert ti nominerte låter. Av disse vil kun to gå videre inn i kampen om å bli tidenes mest populære låt fra Hedmark og Oppland. Hvilke låter som avanserer er opp til publikum, og stemme kan du gjøre på to måter.

Du kan stemme via SMS. Send kodeord HOT etterfulgt av nummeret på din favoritt til 1987. Altså: «HOT 1-10» til 1987. Det koster deg ei krone.

Men du kan også stemme her på våre nettsider. Hver uke vil du finne en oppdatert sak med et stemmeskjema, som vil se omtrent slik ut:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kryss av for din favoritt og trykk «STEM».

Det er mulig å stemme fra sendingen er i gang på mandag, til fredag morgen. Resultatet av hvilke to låter som har gått videre annonseres i ettermiddagssendinga påfølgende fredag, og selvfølgelig her på nettsidene.

Håper på stort engasjement

I mandagens sending kunne du høre Anja Katrine og Bjørnar fortelle om den nye programposten.

Hvis du ikke fikk med deg formiddagssendinga 16.08, kan du høre den om igjen her.

– Vi håper at dette er et konsept mange vil engasjere seg i, og vi håper jo på kampanjer for å få stemt frem enkelte låter, sier programlederne.

Bjørnar og Anja

Anja Katrine Tomter og Bjørnar Pedersen gleder seg til å sette i gang med kårigen av tidenes topp 50.

Foto: Helle Therese Kongsrud / NRK