NRK Meny
Normal

Løvene slo serielederen

Løv-Ham spilte med stor hurtighet og viljestyrke, og dro i land en 2-1 seier over tabelltopp Nybergsund.

Nybergsund-Løv Ham
Foto: Cecilie Lund / NRK

Det var knyttet store forventninger til hjemmelaget, som med tre strake seire og én uavgjort ledet årets serie.

Men Løv-Ham startet bra og holdt stadig presset oppe foran Sundets mål. Dette resulterte i 1-0 ved Jesse Ohene mot slutten av første omgang.

Løvene startet også friskt i 2.omgang, og scoret etter drøye 8 minutter. Sindre Marøy sørget dermed for en god 2-0 ledelse.

Video nsps_upload_2009_5_4_12_51_15_4540.jpg

Video: Høydepunkter fra kampen

Nybergsund slo tilbake

Etter 67 spilte minutter kom Nybergsunds Kim Ojo, Joseph Lapira og Wycliffe Juma Oluoch med et glitrende samspill foran Løv-Hams mål. Det resulterte i en etterlengtet scoring for Oluoch.

Etter hjemmelagets flere bytter i 2.omgang fikk Nybergsund ny kraft og kjempet for en scoring helt til siste minutt.

Trond Amundsen

Løv Hams trener Trond Amundsen var glad laget klarte å berge i land tre poeng.

Foto: Cecilie Lund / NRK

Løv-Ham-trener Trond Amundsen fryktet ved flere anledninger en utligning.

- Etter 2-1 scoringen satte Nybergsund et bra trøkk på oss, de beholdt ballen mye og lempet inn flere farlige baller. Vi hadde mange slitne folk utpå, men burde likevel ha stoppet flere av Nybergsunds sjanser.

Løv-Ham-treneren syntes likevel seieren var fortjent og ser nå, på tross av en dårlig start, lyst på resten av sesongen etter lagets andre seier.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar håndball

  Storhamar håndball har signert juniorlandslagsspiller Guro Nestaker fra Oppsal. Det skriver klubben i en pressemelding. 19 år gamle Nestaker er opprinnelig fra Gjøvik. Venstrebacken har skåret 178 mål på 52 kamper for juniorlandslaget.

 • Lastebil veltet på Dokka

  En lastebil har veltet over på siden på fylkesvei 33 ved Nordsinni på Dokka. Ingen skal være skadet. Politiet melder på Twitter at det er glatt på stedet. Bergingsbil er på vei og trafikken blir dirigert manuelt.

 • Rekordvern av skog

  Regjeringen har i dag vernet en rekke skogområder i Hedmark og Oppland. Skogområdene ligger i kommunene Sør-Odal, Stor-Elvdal og Åsnes i Hedmark, og kommunene Sel, Nord-Fron, Gjøvik, Nordre Land, Østre Toten, Etnedal, Nord-Aurdal, Gran og Lunner i Oppland. Totalt ble 49 nye skogområder i ti fylker vernet i dag.

  Gammel granskog i Engerdal
  Foto: OLE MARTIN SPONBERG / NRK