Kvinne omkom i ulykke på E6

Ei kvinne omkom etter at bilen hun kjørte kolliderte med et vogntog på E6 i dag tidlig. Ytterligere en bil var inolvert i ulykka.

Ulykke E6,
Foto: Knut Røsrud / NRK

Trafikkulykka skjedde like etter klokka åtte i dag tidlig. Ulykka skjedde da bilen kvinna kjørte kom over i motsatt kjøreretning og kolliderte med et vogntog, ifølge politiet.

Ulykke, E6

Ei kvinne omkom i ulykka.

Foto: Knut Røsrud / NRK

Kvinna omkom i sammenstøtet, mens føreren av vogntoget ble sittende fastklemt og etter hvert fraktet til Oslo universitetssykehus med luftambulanse. Sykehuset melder at han kun har lette skader.

Føreren av den tredje bilen ble kjørt til Elverum sykehus med bruddskader. Denne bilen kom bak bilen som kolliderte med vogntoget.

Lange køer

Det tok nesten to timer før redningsmannskapene fikk føreren av vogntoget ut av førerhuset.

Dette førte også til at E6 var stengt i flere timer.

Like etter klokka 14 ble det meldt om at vogntoget er fjerna og vegen åpna.

Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Gikk imot Jernbaneverket

    Formannskapet i Hamar stemte mot Jernbaneverkets innstilling om å legge ny jernbane i strandsonen. Med tre stemmers overvekt gikk de i stedet for øst-traseen (som innebærer at togstasjonen flyttes til Vikingskipet). Saken skal nå opp i kommunestyret.

    Vi er på formannskapsmøtet. Ser politikere. Avstemningen 7-4. Bilder fra Vikingsskipet med aksjonist Jan Larsen. Bilder fra jernbanestasjonen. Bilder av åttemetersplanet og Hamarbukta med tog.