KIL vant 2-0 mot Hønefoss

Kongsvinger vant 2-0 mot Hønefoss hjemme på Gjemselund søndag kveld.

Sjokkåpning av KIL

Kongsvinger sjokkåpnet mot Hønefoss og ledet 2-0 etter ti minutter. Det kunne vært doblet etter 20 minutter, men litt uflaks og litt udyktighet gjorde at Hønefoss slapp med tomålstap.

Etter hvert slappet Kongsvinger-spillerne litt av. Hønefoss kom mer med i kampen, men gjestene klarte bare å spille seg fram til en virkelig sjanse de første 45 minuttene.

Jevn 2. omgang

Annenomgangen ble jevnere, men fortsatt med Kongsvinger som det førende laget. Hønefoss hadde sine muligheter og et skudd som ble reddet på streken, men det er ikke tvil om at det var en fortjent seier Kongsvinger sikret seg.

Tore Andre Gundersen og Per Verner Rønning var best for hjemmelaget, mens Hønefoss hadde sin ener i keeper Thomas Solvoll.