NRK Meny
Normal

KIL vant 2-0 mot Hønefoss

Kongsvinger vant 2-0 mot Hønefoss hjemme på Gjemselund søndag kveld.

 

Sjokkåpning av KIL

Kongsvinger sjokkåpnet mot Hønefoss og ledet 2-0 etter ti minutter. Det kunne vært doblet etter 20 minutter, men litt uflaks og litt udyktighet gjorde at Hønefoss slapp med tomålstap.

Etter hvert slappet Kongsvinger-spillerne litt av. Hønefoss kom mer med i kampen, men gjestene klarte bare å spille seg fram til en virkelig sjanse de første 45 minuttene.

Jevn 2. omgang

Annenomgangen ble jevnere, men fortsatt med Kongsvinger som det førende laget. Hønefoss hadde sine muligheter og et skudd som ble reddet på streken, men det er ikke tvil om at det var en fortjent seier Kongsvinger sikret seg.

Tore Andre Gundersen og Per Verner Rønning var best for hjemmelaget, mens Hønefoss hadde sin ener i keeper Thomas Solvoll.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • 90 ulver registrert i Norge

  Det er registrert 90 ulver i Norge hittil i vinter. Det er telt sju ulvekull i helnorske revir og fire til seks kull i grenserevir.
  Det er blant annet registrert ulvekull i revirene i Osdalen, Julussa, Letjenna og Slettås, melder Rovdata.

 • Skal utrede skolestruktur i Sel

  Et flertall i Sel kommunestyret vil ha utredet en mulig sammenslåing av grunnskolene på Otta og Sel til en skole. Årsaken er økonomi og elevtall. Rådmannen skal legge fram en utredning om saken i løpet av første kvartal neste år, skriver GD.

 • Bompengesvikt på nye E6

  Trafikken i bomstasjonene på nye E6 i Gudbrandsdalen er lavere enn forventet, skriver GD.I snitt passerer 4 500 kjøretøy i døgnet bomstasjonene mellom Frya og Sjoa. Beregninger lå fra 5 300 til 6 400 kjøretøy. Det betyr milliontap for bompengeselskapet.