NRK Meny
Kvinne skadd i gullsmed-ran
Foto: Arne Trolldalen / NRK

Gullsmedranet i Trysil

Oppsummert

En kvinnelig ansatt ble slått og bundet i et brutalt ran i gullsmedbutikken i Trysil 2. mars. To menn etterlyses etter ranet. Alle spor etter ranerne stopper i Sverige.

 • Krever erstatning etter gullsmedran

  Forsikringsselskapet til gullsmeden som ble ranet i Trysil, krever 951.000 kroner etter ranet. Det kom fram i retten i formiddag. Fornærmedes bistandsadvokat har varslet krav om oppreisning og erstatning for opptil 100.000 kroner.

 • Gullsmed fryktet for sitt liv

  Det var svært tungt for gullsmeden fra Trysil å forklare seg i retten i dag. En 35-åring fra Litauen erkjente straffskyld for ranet i fjor. I retten fortalte hun om redselen for å dø. Hun sliter fortsatt med skader og smerter etter ranet.


  Stjal gull for over en halv million
  Foto: POLITIET
 • Erkjente straffskyld gullsmedran

  Mannen fra Litauen, som står tiltalt for gullsmedranet i Trysil i fjor, erkjente straffskyld da rettssaken startet i dag. Han er tiltalt for å ha ranet gullsmedbutikken for 776 000 kroner. Ifølge tiltalen ble eieren slått, og bundet med tape.

 • Rettssak etter gullsmedran

  I dag starter rettssaken mot en mann i 30-åra fra Litauen, som er tiltalt for ranet av en gullsmedbutikk for 776 000 kroner i Trysil i fjor. Ifølge tiltalen ble eieren slått, og bundet med tape. Saken går over to dager ken i Sør-Østerdal tingrett.

  Gullhjørnet i Trysil ranet i 2016
  Foto: Arne Trolldalen / NRK
 • Få tips etter etterlysning

  Politiet har ikke fått noen avgjørende tips etter at de gikk ut med en video av en mann som er etterlyst etter gullsmedranet i Trysil. Siste spor etter ranerne er i Sverige. Politiadvokat Henning Klauseie håper videoen blir spredd også der.

Gullsmed ranet i Trysil onsdag morgen