Vet du hvem gullsmedtyvene er?

Onsdag stjal to menn smykker for betydelige summer fra en gullsmedforretning på Rudshøgda i Ringsaker. Nå offentliggjøres bilder av de mistenkte.

mistenkte

MISTENKT: Hvis du sitter med informasjon om disse mennene, oppfordrer politiet deg til å ta kontakt.

Foto: Bilder fra overvåkningskamera

– De mistenkte var inne i kjøpesenteret i kort tid. Vi ønsker kontakt med publikum som kan ha sett disse to antatte gjerningsmennene inne i senteret, eventuelt i forkant eller etterpå, sier Stig Aarlien, etterforskningsleder, politiet Ringsaker.

Aarlien ønsker også tips om hvilket kjøretøy de har brukt.

Mistenkt i svart

ØNSKER KONTAKT: Har du sett denne mannen før? Politiet ber om tips for å løse saken.

Foto: Bilder fra overvåkningskamera

Flere innbrudd

Det er det andre ranet av en gullsmed i regionen på kort tid. Mandag denne uken brukte tyver bilen de kjørte som rambukk da de brøt seg inn på en gullsmedbutikk på Flisa i Åsnes. Det er ikke sikkert der er samme ranerne som står bak de to tyveriene.

Også tidligere har Innlandet opplevd grove tyverier av lik karakter. En litauer i 30-årene ble dømt for det brutale ranet han begikk i Trysil for to år siden.

På landsbasis ser man også at flere gullsmeder har blitt ranet i 2018. I Trondheim fikk en væpnet person med seg verdier verdt flere hundre tusen kroner, mens tyveriet i Stavanger ikke var like vellykket.

Et foreløpig ukjent antall gullringer ble stjålet fra gullsmedforretningen på Rudshøgda. Den konkrete verdien er foreløpig ikke oppgitt, men det skal være snakk om betydelige summer.

Mistenkte drar av gårde

DRO MED TJUVGODS: Politiet ber publikum om hjelp.

Foto: Bilder fra overvåkningskamera