NRK Meny
Tinghuset i Elverum
Foto: Linda Vespestad / NRK

Etterforsker byggefirma i Trysil

 • – Noe lureri

  Mannen som er dømt for heleri etter å ha skrevet ut fiktive fakturaer til et Trysil-firma sa i retten at han trodde underskriften hans ble brukt til noe lureri. Han følte seg truet av firmaets eier og en annen mann til å skrive under, ifølge dommen. Dette kunne brukes til skatte- og avgiftsunndragelse.

 • Følte seg presset

  Mannen som er dømt for grovt heleri etter å ha skrevet ut fiktive fakturaer til et Trysil-firma følte seg presset til å skrive under, ifølge dommen fra Sør-Østerdal tingrett. Han skrev også på bankremisser som ble brukt til å ta ut penger i banker.

 • Erkjenner heleri

  Mannen som er dømt for heleri etter å ha skrevet ut fiktive fakturaer til et byggefirma i Trysil erkjente straffskyld. Han er usikker på beløpet, men ifølge dommen fra Sør-Østerdal tingrett dreier det seg om grov hvitvasking for tre millioner kroner.

  Tinghuset i Elverum
  Foto: Knut Sveen / NRK
 • Dømt for heleri

  Nok en mann er dømt for heleri i forbindelse med politiets etterforskning av et byggefirma i Trysil. To menn er tidligere dømt til fengsel, og nå er en mann dømt til betinget fengsel i 1 år og 4 måneder for å ha skrevet ut fiktive fakturaer til trysilfirmaet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Bil på taket

  En bil har kjørt av vegen og havnet på taket i Amundrudveien på Jaren i Gran kommune. To personer er ute av bilen, men skadetomfanget er uvisst, ifølge politiet. Nødetatene er på stedet.

 • Klager TV2 inn for PFU

  Fotballdommeren Svein-Erik Edvartsen klager TV2 inn for Pressens faglige utvalg. Det melder Medier24. Bakgrunnen skal være at Edvardsen mener at TV 2 har delt upublisert kildemateriale med Norges Fotballforbund.

  Svein- Erik Edvartsen, klubbdirektør i Lørenskog ishockey
  Foto: Knut Erik Solhaug / NRK