NRK Meny
Tinghuset i Elverum
Foto: Linda Vespestad / NRK

Etterforsker byggefirma i Trysil

 • – Noe lureri

  Mannen som er dømt for heleri etter å ha skrevet ut fiktive fakturaer til et Trysil-firma sa i retten at han trodde underskriften hans ble brukt til noe lureri. Han følte seg truet av firmaets eier og en annen mann til å skrive under, ifølge dommen. Dette kunne brukes til skatte- og avgiftsunndragelse.

 • Følte seg presset

  Mannen som er dømt for grovt heleri etter å ha skrevet ut fiktive fakturaer til et Trysil-firma følte seg presset til å skrive under, ifølge dommen fra Sør-Østerdal tingrett. Han skrev også på bankremisser som ble brukt til å ta ut penger i banker.

 • Erkjenner heleri

  Mannen som er dømt for heleri etter å ha skrevet ut fiktive fakturaer til et byggefirma i Trysil erkjente straffskyld. Han er usikker på beløpet, men ifølge dommen fra Sør-Østerdal tingrett dreier det seg om grov hvitvasking for tre millioner kroner.

  Tinghuset i Elverum
  Foto: Knut Sveen / NRK
 • Dømt for heleri

  Nok en mann er dømt for heleri i forbindelse med politiets etterforskning av et byggefirma i Trysil. To menn er tidligere dømt til fengsel, og nå er en mann dømt til betinget fengsel i 1 år og 4 måneder for å ha skrevet ut fiktive fakturaer til trysilfirmaet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ras over vegen i Bøverdalen

  Fylkesveg 55 i Bøverdalen er åpen igjen etter at et mindre ras stengte deler av vegen tidligere i kveld. Ingen personer eller kjøretøy var berørt.

 • Snøras på Tronfjell og Dombås

  Både ved Tronfjell i Alvdal og ved Grønseterhøe i Dombås er det meldt om snøskred i kveld. Skredet ved Tronfjell er sjekket ut av Røde Kors og politi, luftambulansen har søkt over området i Dombås. Det er ikke spor av folk i eller ved skredet noen av stedene, melder politiet.

 • Kronprinsen besøkte Budor

  Kronprins Haakon besøkte Røde Kors sin hytte på Budor i Løten i dag. Her fikk han blant annet vite hvor mange som rykker ut for å hjelpe påsketuristene. –Jobben hjelpekorpsene gjør for at vi andre kan ferdes trygt i fjellet er veldig viktig, sa kronprinsen.

  Kronprins Haakon besøker Røde Kors på Budor
  Foto: Frode Meskau / NRK