NRK Meny
Normal

Eldre kvinne alvorlig skadd etter påkjørsel

En eldre kvinne med rullator har blitt påkjørt av en personbil i Bismo i Skjåk. Kvinna er flydd til St. Olavs hospital.

Ulykke i Bismo

LUFTAMBULANSE: En eldre kvinne er sendt med luftambulanse til St. Olavs hospital etter at hun ble påkjørt mens hun gikk over veien.

Foto: Hans Erik Kjosbakken / Fjuken

– Vi fikk melding om en trafikkulykke der en personbil har kjørt på en eldre kvinne med rullator som har gått over veien, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Marianne Bruun til NRK.

Den eldre kvinna betegnes som alvorlig skadd.

– Akkurat hva skadene er, er vi ikke kjent med, men hun er flydd til St. Olavs hospital med luftambulanse og betegnes som alvorlig skadd, sier Bruun.

Bilfører har fått beslaglagt førerkortet.

Riksvei 15 er åpnet igjen etter trafikkulykka.

Laster Twitter-innhold
Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Overlegen seier til Lundby

    Maren Lundby viste nok en gang glitrende form, og tok søndag sin femte strake seier i verdenscupen. I krevende forhold leverte hun det lengste hoppet i begge omganger, og hun vant med hele 30,2 poeng ned til Yuki Ito.

  • Lundby i ledelsen

    Maren Lundby fra Kolbu fortsetter å imponere, og leder etter første omgang i dagens verdenscuprenn i hopp. Hun fikk trekk av dommeren etter en ustø landing, men leder likevel med 7 poeng.

  • Stoppet med hasj i bilen

    En bilfører ble i natt stanset av politiet på Fylkesvei 222 i Hamar, mistenkt for å være påvirket av alkohol. Det ble også funnet en mindre mengde hasj i bilen. Det har blitt tatt blodprøve av mannen, og politiet har opprettet sak.