NRK Meny
Normal

Eldre kvinne alvorlig skadd etter påkjørsel

En eldre kvinne med rullator har blitt påkjørt av en personbil i Bismo i Skjåk. Kvinna er flydd til St. Olavs hospital.

Ulykke i Bismo

LUFTAMBULANSE: En eldre kvinne er sendt med luftambulanse til St. Olavs hospital etter at hun ble påkjørt mens hun gikk over veien.

Foto: Hans Erik Kjosbakken / Fjuken

– Vi fikk melding om en trafikkulykke der en personbil har kjørt på en eldre kvinne med rullator som har gått over veien, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Marianne Bruun til NRK.

Den eldre kvinna betegnes som alvorlig skadd.

– Akkurat hva skadene er, er vi ikke kjent med, men hun er flydd til St. Olavs hospital med luftambulanse og betegnes som alvorlig skadd, sier Bruun.

Bilfører har fått beslaglagt førerkortet.

Riksvei 15 er åpnet igjen etter trafikkulykka.

Laster Twitter-innhold
Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Skolebusser innstilt i Hamar

  Mildværet har ført til glatte veier mange steder i Hedmark og Oppland. I Hamar har dette gått utover busstrafikken. Flere skolebusser i Vang er innstilt melder Hamar Arbeiderblad. Folk som skal ta buss i dag må også regne med forsinkelser.

 • Fjellkirken forringes av høyhus

  Biskop Solveig Fiske går i mot planene til Birkebeiner Invest om å bygge et høyhus i Sjusjølia. Det melder Ringsaker Blad. I en høringsuttalese skriver hun at utbyggingen vil føre til en kraftig forringelse av fjellkirkens posisjon og synlighet i landskapet. Bak Birkebeiner Invest står blant andre Arthur Buchardt.

  Sjusjøen fjellkirke
 • Vogntog berget på Kvikne

  Trafikken på riksvei 3 over Kvikne i Tynset går nå som normalt igjen etter at et vogntog ble berget i dag tidlig. Vogntoget kjørte utfor veien i går kveld.