NRK Meny
Normal

Eldre kvinne alvorlig skadd etter påkjørsel

En eldre kvinne med rullator har blitt påkjørt av en personbil i Bismo i Skjåk. Kvinna er flydd til St. Olavs hospital.

Ulykke i Bismo

LUFTAMBULANSE: En eldre kvinne er sendt med luftambulanse til St. Olavs hospital etter at hun ble påkjørt mens hun gikk over veien.

Foto: Hans Erik Kjosbakken / Fjuken

– Vi fikk melding om en trafikkulykke der en personbil har kjørt på en eldre kvinne med rullator som har gått over veien, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Marianne Bruun til NRK.

Den eldre kvinna betegnes som alvorlig skadd.

– Akkurat hva skadene er, er vi ikke kjent med, men hun er flydd til St. Olavs hospital med luftambulanse og betegnes som alvorlig skadd, sier Bruun.

Bilfører har fått beslaglagt førerkortet.

Riksvei 15 er åpnet igjen etter trafikkulykka.

Laster Twitter-innhold
Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Asylmottak legges ned

    Norsk Folkehjelps asylmottak på Kongsvinger legges ned 30. juni. Mottaket har blitt drevet siden 1990-tallet av Norsk Folkehjelp. De mener at UDI's vedtak er i strid med signaler om å opprettholde mottaksstrukturen.

  • Listhaug utsatt for heksejakt

    Leder i Hedmark og Oppland høyre, Lise Berger Svenkerud, mener avgåtte justisminister Sylvi Listhaug har blitt utsatt for en heksejakt. På sin facebookside skriver Høyre-lederen hun er glad for at Sylvi Listhaug lover at hun ikke kommer til gå stille i dørene framover.

  • Listhaug går av

    Sylvi Listhaug sier hun ikke kan tillate at hennes avgang åpner for at Frp mister makt og trekker seg som justisminister, skriver hun på Facebook. Hun framholder at hun går av frivillig.