NRK Meny
Normal

4 uker varetekt etter dødsfall i Søndre Land

En mann i 50-åra ble tirsdag ettermiddag varetektsfengslet i 4 uker med brev - og besøksforbud, etter dødsfallet i Søndre Land. Mannen er siktet for vold i nære relasjoner.

Stedet død kvinne på Odnes i Søndre Land bodde

DØDSFALL SØNDRE LAND; mann i 50-åra varetektsfengslet i 4 uker.

Foto: Ole Martin Sponberg / NRK

Søndag 11. juni ble politiet varslet av AMK om en mulig voldshandling overfor en kvinne i Søndre Land.

Tilstanden til kvinnen ble meldt som alvorlig til politiet, og hun var under medisinsk behandling av ambulansepersonell på stedet. Kvinnen døde på Oslo universitetssykehus senere søndag kveld.

Politiet har etterforsket saken som en alvorlig voldshandling. Mandag kom obduksjonsrapporten.

– Den viste at kvinnen trolig døde av sykdom. I tillegg ble det opplyst at kvinnen hadde mye ytre skader på kroppen opplyser politioverbetjent Siv Anita Opsahl.

Opprettholder siktelsen

En mann i 50-åra ble pågrepet og siktet for kroppskrenkelse mot kvinnen. Han er fortsatt siktet.

Bakgrunnen for det er at kvinne hadde ytre skader da hun ble funnet, og en familievoldssak fra april i år, som fortsatt er under politietterforskning.

Det er foreløpig uklart hva som har skjedd. Den videre etterforskningen vil avklare om det har skjedd en straffbar handling eller ei.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Valdresflya åpen

    Valdresflya ble åpnet klokka åtte i dag. Den vil være nattestengt mellom 20.00 og 08.00.

  • Gjøvik Sp ja til sjukehus i Moelv

    Gjøvik senterparti sier JA til storsjukehus i Moelv. Det skriver GD. De er lei alt styret rundt lokaliseringen av det nye sjukehuset. De mener at Gjøvik by vil nyte godt av et sjukehus med mange arbeidsplasser rett over Mjøsa.

  • Ja til Dæhlis Alvdalsplaner

    Flertallet i kommunestyret i Alvdal sa i går kveld ja til Bjørn Dæhlis planer på Steimosletta. Skikongen vil invistere 200 millioner i detaljehandel der. Kommunestyret har vært splitta fordi de er redd det vil gå ut over handel i sentrum.