NRK Meny

- Sykehusstruktur fungerer ikke

Undersøkelsen som viser at det er større dødelighet ved sykehuset i Kongsvinger er et bevis på at dagens sykehusstrukter ikke fungerer. Da sa Ove Talsnes, en av de ansattes representanter, under styremøtet i Sykehuset Innlandet i dag. – Dette er spikeren i kista for nåværende sykehusstruktur, sa Talsnes.

Ove Talsnes
Foto: Dag Kessel / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • To kollisjoner i Stange og Åsnes

    To biler har kollidert på riksvei 2 ved Flisa bru i Åsnes. Ingen personer skal være skadet. På E 6 i Stange skal en personbil ha kjørt inn i brøytebil. Også her ble det bare materielle skader. Kollisjonene skaper ingen store hindringer for trafikken.

  • Forgiftningssaken for retten

    I dag kommer den såkalte forgiftningssaken ved Nansenskolen i Lillehammer opp for retten. En 23-åring kan få opptil seks års fengsel etter å ha prøvd å forgifte en medelev ved skolen. Den tiltalte skal ha gjort dette som et ledd i et sjalusidrama.

  • Populære mikrohytter

    10 mikrohytter som Hedalm Aneby hus lanserte på Natrudstilen på Sjusjøen i fjor er alle solgt. Hyttene er i utgangspunktet på 23 kvadratmeter. Nå vurderes et nytt tomtefelt i samme område, melder Ringsaker Blad.