Travel natt for politiet Østafjells

Politiet i Buskerud, Telemark og Vestfold hadde nok å gjøre natt til søndag. En person i Porsgrunn slo en mann med hammer, mens en tenåring i Horten forsøkte å rasere innsiden av en patruljebil.

politi

Illustrasjonsbilde

Foto: LIEN, KYRRE / SCANPIX

Politiet i Nordre Buskerud startet kvelden med en leteaksjon etter en 70-åring i Sigdal. Leteaksjonen endte godt med at mannen kom seg tilbake på hytta på egen hånd.

I morgentimene skal en bil ha kjørt ut i Hagatjernveien i Mjøndalen. Føreren av bilen skal ikke ha vært edru. Det var heller ikke en mann i 20-årene som ble tatt for promillekjøring i Røyken.

I Hønefoss måtte politiet bortvise fem personer fra sentrum, mens fire personer ble innbrakt til politiet etter slåssing på Strømsø i Drammen.

Stjal bilde fra Wrightegaarden

I Telemark stjal en kvinne i 20-årene et bilde fra Wrightegaarden i Langesund. Kvinnen forsøkte å skjule det under jakka da hun listet seg bort fra stedet. Politiet reagerte og stoppet jenta som var beruset. Hun måtte levere tilbake bildet og saken blir anmeldt.

Senere i Langesund gikk en mann i 20-årene på panseret til en bil. Mannen ble innbrakt til arresten i besittelse av både hasj og amfetamin. Politiet pågrep også en mann i Bamble som skal ha truet samboeren sin med juling. På stedet fant de narkotika.

I Porsgrunn ble en mann i 30-årene pågrepet fordi han slo en annen mann med hammer. Han skal også ha slått ut en tann på en dame. Politiet melder at mannen er blitt satt i arresten.

Forsøkte rasere innsiden av patruljebil

I Vestfold har politiet i natt fått 21 meldinger om støy og bråk. Politiet har ikke hatt mulighet til å rekke over alle.

En mann i 40-årene er anmeldt for trusler mot en bekjent i Tønsberg. Tidligere skal de to mennene ha hatt besøksforbud, og begge sitter nå i arresten.

En gutt i slutten av tenårene skal ha laget uro i Horten sentrum i natt. Gutten skal ha vært beruset og sitter nå i arrest etter flere trusler mot politiet. Han forsøkte også rasere innsiden av patruljebilen.