NRK Meny
Normal

Spillere fikk gode nyheter

Hønefoss-spillere møttes i dag etter at kaptein Aleksander Solli gikk rett i bakken etter en duell med Tromsdalens Tor Martin Mienna.

Hønefosskaptein skadd

Hønefosskapteinen som ble skadet under en kamp mandag, er nå på bedringens vei.

Foto: C More

Uhellet skjedde under 1. divisjonskampen mandag ettermiddag. Les mer om dette her: Ullevål sykehus: – Skadene til Solli er moderate . Tirsdag var det heldigvis gode nyheter som ventet lagkameratene.

– Legen beroliget oss og fortalte at Alexander er ved godt mot. Han har en form for bruddskader rundt øyet, og dette må selvfølgelig gro. Han har også en hjernerystelse, forteller Hønefoss-trener Rune Skarsfjord.

Rune Skarsfjord

Hønefosstrener Rune Skarsfjord forteller at legen kom med gode nyheter i dag.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

– Hvordan har dette preget spillergruppa?

– Det ble selvfølgelig veldig dramatisk når dette skjedde. I tillegg må ofte det medisinske personellet tenke verste scenario, og da øker dramaturgien.

Skarsfjord understreker at det eneste han ønsker seg nå er at Solli kommer tilbake til treningskameratene når han er klar.

Lagkamerat fikk seg en støkk

Mats-Andre Kaland, er både kamerat på privaten og lagkamerat av Aleksander Solli. Han forteller at det var utrolig skremmende å se hva som skjedde på banen.

– Det var utrolig ekkelt, han besvimte rett etter det hadde skjedd. I tillegg lå han stille og blødde mye fra hodet. Vi som var på banen kom utrolig tett på alt som skjedde, det derfor var ganske betryggende da vi så han kunne gi livstegn og pustet.

Saken fortsetter under bildet.

Lagkamerat om uhell

Mats-Andre Kaland, ble skremt av hendelsen.

Foto: Anette Skafjeld / NRK

– Hva tenkte du etter at dette hadde skjedd?

– Det var jo skremmende, og man vet jo ikke hva som egentlig har skjedd før det har kommet en diagnose. Så det satte en støkk i meg.

Kaland var på sykehusbesøk i går, men fikk ikke komme inn til Solli. I løpet av tirsdagen har han hatt kontakt med moren til lagkameraten.

– Jeg får oppdateringer av henne hele tiden.

Tirsdag ettermiddag postet Kaland bildet av sin kamerat på twitter.

Aleksander Solli på sykehus

Aleksander Solli gir tommelen opp tirsdag kveld.

Foto: Skjermdump