NRK Meny
Normal

– Vi er rimelig sikre på at vi er bedre

Mads Hansen og Mjøndalen utfordrer Veronica Kristiansen og Glassverket til håndballkamp.

Mads Hansen og Veronica Kristiansen

HVEM ER BEST: Mjøndalenspillerne tar med seg Glassverket ut på middag hvis de taper håndballduellen.

Foto: Vidar Ruud, Heiko Junge / NTB Scanpix

Det var onsdag Mjøndalen-spiller Mads Hansen postet dette bildet på sin instagramprofil:

Laster Instagram-innhold

Bildeteksten levner ingen tvil om at fotballherrene fra Mjøndalen ønsker å utfordre håndballkvinnene fra Glassverket:

«Denne gjengen utfordrer herved @glassverketelite til håndballkamp. Dere er gode, men vi er rimelig sikre på at vi er bedre. Så sikre at vi er villige til å invitere hele laget deres på middag hvis vi taper. Tar dere utfordringen?»

Tidligere landslagskeeper

Mjøndalen sitt ess i ermet kan være Erik Midtgarden. Han er tidligere G18-landslagskeeper i håndball, og var raskt ute med å støtte lagkamerat Hansens utfordring.

Så stor tro på egne ferdigheter har Midtgarden, at han lover at landslagsspiller Veronica Kristiansen ikke scorer flere enn syv mål.

Han introduserer til og med en egen emneknagg, #max7.

Laster Twitter-innhold

– De takler ikke klister

På vei hjem fra borteseier mot Halden, får Glassverket-spiller Veronica Kristiansen presentert utfordringen. Hun mener Mjøndalen ikke bør føle seg for sikre på seier.

– Jeg snakket litt med Pia Narvesen om det i går, og vi føler oss ikke så veldig truet. Jeg tror ikke fotballspillere takler håndballer med klister. Men vi hadde også slitt om vi skulle spilt fotball, sier Kristiansen til klubbens hjemmeside.

Håndballjentene fra Glassverket er derimot ikke redde for en utfordring, og håper det lar seg gjennomføre å spille kampen.

– Har vi plass i programmet så hadde jo det vært gøy. Det er kanskje vanskelig å få til nå i sesongen. Men det kan bli morsomt både å spille og å se på, sier Kristiansen.

– Det skal vi bli to om

Når det gjelder den ekstra utfordringen fra Midtgarden, virker det ikke som om den heller skremmer landslagsspilleren.

– Han sier han ikke skal slippe inn mer enn sju mål mot meg, men det skal vi nok bli to om. Det gir meg bare litt ekstra motivasjon i kampen. Jeg har ikke tenkt å la han slippe med sju, sier Kristiansen.

Om det blir noe av den noe spesielle kampen mellom de to eliteserielagene gjenstår å se.