Larvik kjørte over Glassverket

Larvik slo Glassverket 33-21 i den første sluttspillfinalen i håndball onsdag og har et strålende utgangspunkt foran returkampen på hjemmebane.

Larvik slo Glassverket

FOR SMÅ: Glassverket ble nummeret for små da de møtte Larvik i Drammen i kveld.

Glassverket har levert en meget god sesong, men onsdag ble spillerne i drammensklubben et nummer for små i den første av to sluttspillfinaler mot Larvik. Lagene fulgte hverandre riktignok tett de første minuttene i Drammenshallen, men utover i første omgang skaffet gjestene fra Vestfold seg et overtak. Ved pause hadde Larvik opparbeidet seg en relativt klar 17-12-ledelse. I annen omgang fortsatte dominansen, og bare fem minutter ut i omgangen hadde forspranget vokst til 20-13. Deretter så gjestene seg aldri tilbake. Nora Mørk, som onsdag ble kåret til årets spiller i eliteserien, forlater Larvik etter årets sesong til fordel for den ungarske storklubben Gyor. Onsdag var landslagsstjernen igjen god for
vestfoldingene. Mye tyder på at 25-åringen avslutter tiden i Larvik med en sluttspilltriumf.
God for Larvik var blant andre også strekspiller og forsvarsbauta Marit Malm Frafjord.