NRK Meny
Normal

Godsetunionen på plass i Romania

Minst 100 Strømsgodsetsupportere er på plass i Romania for å støtte drammenslaget i returkampen mot Steaua Bucuresti i Mesterligakvalifiseringen.


Godsetunionen på plass i Romania

Godsetunionen er på plass i Romania.

Foto: John Michael Glasse, Godsetunionen

En god gjeng supportere fra Godsetunionen er nå på plass i Romania for å følge Strømsgodset i returoppgjøret mot Steaua Bucuresti i Mesterligakvalifiseringen.

Strømsgodset tapte 1-0 i den første kampen, og lagene møtes igjen klokken 19:30 (norsk tid) i kveld.

– Folk er klare

– Det begynner å dra seg til nå. Folk er klare for kamp, og koser seg, sier John Michael Glasse, som er reiseleder i Godsetunionen.

– Når det kommer til kampen, så tror jeg egentlig folk regner med at vi ryker ut. Men hvis det motsatte skulle skje, så er vi i hvertfall her.

Glasse sier at det ikke er noen utsikter til at de vinner kampen på tribunen heller, for Godsetunioen ruver ikke på det svære stadionet, som rommer 55.000 publikummere.

Les også:

Kan bli tilskuerrekord

– Vi har hørt at de har forhåndssolgt 25.000 billetter, så det kan hende vi setter tilskuerrekord for en kamp vi har spilt i nyere tid.

– Du nevnte at du tror dere ryker ut. Betyr det at alt annet enn å bli rundspilt er bonus?

– Sånn som vi spilte første kampen, så ble vi så imponert over den vilje de viste. Det er kvalitet på Strømsgodset nå. Men vi regner med at vi ryker ut, for hvorfor skal vi vinne her? Likevel, alt kan jo skje. De er gode nok til å slå dem, det viste forrige kamp, sier Glasse.