Geir Oustorp kan bli ny Skrim-trener

Den tidligere DHK-treneren er en av kandidatene som vurderes når eliteserielaget Skrim skal finne ny trener.

Geir Oustorp

Tidligere DHK-trener Geir Oustorp kan havne i Kongsbergklubben Skrim.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Forrige uke kunne vi juble sammen med håndballjentene og de andre i Skrim, som sikret opprykk til eliteserien.

Men Skrim fikk et lite sjokk da det ble kjent at treneren som brakte laget til eliteserien, Henrik Wilhelmsen, trekker seg etter sesongen. For plutselig er det ikke bare et budsjett som skal på plass, men de må også ut på trenerjakt.

Les: Skrim-kvinnene er i eliteserien

Oustorp aktuell

Sportslig leder i styret i klubben, Helge Trollerud, sier de allerede er godt i gang med trenerjakten.

– Vi har startet kartleggingen av mulige trenere og har vært i dialog med et par kandidater. Det er kandidater vi kjenner litt fra før.

– Bent Dahl som har vært hos oss, og som vi har gode erfaringer med, og Geir Oustorp som vi har møtt da vi spilte mot Glassverket og som vi vet hva står for.

Har de vist interesse for trenerjobben?

– Vi er i en innledende fase, vi har som sagt bare kartlagt og skal fortsette noen samtaler. Så får vi se hvordan det ender, men vi håper at vi kan få til noe med noen av dem.

Både Dahl og Oustorp er tidligere DHK-trenere, og gode venner. Oustorp har den siste sesongen vært tilknyttet Glassverkets trenerteam.

Avklart innen en måned

Hvem av dem som er mest aktuelle for jobben, er vanskelig å kommentere foreløpig, sier Trollerud.

– Det er vanskelig å si på nåværende tidspunkt, men vi får snakke med dem. Vi har noen ønsker og målsettinger om hva vi ønsker å få ut av en trener, og det er viktig at vi tenker langsiktig sammen, og har en strategi og kan jobbe sammen om et langsiktig mål.

Men Skrim ligger ikke på latsiden, og jobber hardt for å få en trener på plass.

– Vi håper å få avklart dette så fort som mulig, så innen en måneds tid så bør vi ha kommet langt i prosessen i hvert fall, sier Trollerud.