NRK Meny
Normal

Følg Strømsgodset direkte her

Strømsgodset og Sandefjord møtes i nest siste runde i eliteserien i fotball for menn i kveld klokka 18. Dersom Strømsgodset vinner er laget garantert medalje i årets serie. Sandefjord må vinne for å ha håp om å overleve i eliteserien.

Strømsgodset

Strømsgodset i hjemmekampen mot Odd 16. oktober.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Strømsgodset og Sandefjord Fotball møtes for 8. gang i Tippeligaen.

Totalt har SIF vunnet 5 kamper, 1 kamp har endt uavgjort mens Sandefjord har vunnet 1 kamp. Målforskjellen er 16-6, ifølge godset.no

Keeper Espen Bugge Pettersen spilte 263 kamper for Sandefjord før han forsvant til Molde i 2010. Søndag returnerer veteranen til gamle beitemarker i Vestfold.

– Det er to lag som i utgangspunktet må vinne. Det kan bli en åpen kamp og tøffere enn mange forventer, sier Bugge Pettersen til godset.no.

– Vi skal være vanskelige å slå

Assistenttrener Thomas André Ødegaard deler den oppfatningen. Han forteller om et Strømsgodset som jobber med de samme tingene som har gitt suksess denne høsten.

– Fokuset blir som det har vært i hele høst. Vi skal være et av de vanskeligste lagene å slå, sier Ødegaard. Nøkkelen mot Sandefjord blir å følge kampplanen gjennom samfulle 90 minutter – og stå samlet og være lojale. Gjør vi det har vi gode muligheter for å reise hjem til Drammen med tre poeng.