- En utrolig lagseier

Det sier en storfornøyd MIF-trener Vegard Hansen, etter seieren over Kristiansund.

Vegard Hansen

Mjøndalen trener Vegard Hansen var storfornøyd med laginnsatsen.

Foto: Roar Halten / NRK

Mjøndalen vant 2–0 over Kristiansund i 1. divisjon søndag kveld på Kristiansund Stadion. Det til tross for en relativt ny tropp.

– Det gikk veldig på stumpene, vi manglet fem mann der ute i utgangspunktet. Vi hadde to nye becker og to nye spisser og vi fikk skader og utvisninger. Dette var en helt utrolig lagseier. En innsats av en annen verden, roser treneren.

Han mener også at det tidvis var godt spill.

– Vi kombinerer god innsats med godt spill innimellom noe som gjør at vi holder Kristiansund godt unna. Og det er selvfølgelig utrolig deilig å få tre poeng mot serielederen borte og med kun ti mann på banen halve kampen, så jeg er superfornøyd, forteller Hansen

– Nå er dere selvfølgelig fortsatt med i opprykkskampen?

– Ja, og med de tre poengene tror jeg i hvert fall ingen gikk forbi oss. Men det er tøffe kamper igjen. Det er ikke over og vi må sikte oss inn på en kvalikplass.

Hvile for spillerne

Til tross for seier var det en hard kamp for laget. En tøff kamp fysisk sett.

– Det gikk på stumpene løs, det var kramper og mye slitasje for det ble mye løping. Men jeg synes guttene gjorde en god innsats.

For Mjøndalen gjenstår det nå fire kamper før en eventuelt kvalikplass. Neste helg møter de Sandnes.

– Vi skal mobilisere nå mot Sandnes. Så fikk vi nå et par karantener og en utvisning. Men som jeg sa før denne kampen, jeg er ikke bekymret. Vi har spillere som jeg skulle ønske hadde fått mer spilletid tidligere, som nå fikk muligheten og grep sjansen virkelig. Så vi har mange som er i god form.

Det var Michael Stilson som scoret det første målet i kampen mot Kristiansund og Jonathan Lindseth sørget for det andre.