Salmer i pur glede

Glede er et stikkord for salmene denne gangen. De bærer i seg en optimisme og hyller skaperen og frelseren. Tone Hulbækmo er en av artistene denne uke.

Tone Hulbækmo
Foto: NRK / NRK

”Salmer til alle tider” opplever lytterstorm som aldri før. Salmene engasjerer. Flere hundre brev strømmer inn hver eneste uke, svar på salmenøtta og ikke minst salmeønsker.

Brev som forteller om hva salmene kan bety i menneskers liv. Ja, salmene knytter kontakt mennesker imellom. Noen har direktekontakt med hverandre under og etter programmet. Denne søndagen åpner vi nye salmebrev og ut strømmer glede og takknemlighet som bare salmene kan gi oss.

Denne søndagen får du høre dette:

Hellig, hellig, hellig (Oslo gospelkor), Fylt av glede (Marit Carlsen),

Gunstein Draugedalen

Gunstein Draugedalen

Foto: Fra platecouver

Vårt sinn er fylt av glede (Anki Meborg), Kveldsbøn (Sondre Bratland), Himlen blåner (Tone Hulbækmo), Kom, kom og hør (Marit Carlsen), Se solens skjønne lys og prakt( Gunstein Draugedalen).

Selvsagt synger Bodil Arnesen ”Velsigning” til slutt i programmet.

Forrige salmenøtt
Riktig svar på salmenøtta sist søndag skulle være ”Eg hev ei teneste stor for Gud”, skrevet av Matias Orheim, og vinnere av salmekruset ble Frøydis Pedersen fra Hommelvik, Kjell Arne Heggheim fra Kjølsdalen og Ingebjørg Fivelstad fra Hellesylt.

På grunn av ferieavvikling blir det nå en liten pause for salmenøtta. Den er tilbake søndag 18. mai, men ”Salmer til alle tider” tar ikke ferie, og programmene blir sendt som vanlig på søndagskveldene.

Men har du noe på hjertet, kan du likevel kontakte oss her .