Kvinne (20) bevisstløs etter trafikkulykke på E18

En bil kjørte inn i autovernet på E18 mellom Sem og Ås i Tønsberg tidlig tirsdag morgen.

Trafikkulykken skjedde i nordgående felt, klokken 05.27 tirsdag morgen. Det var en 20 år gammel kvinne fra Holmestrand som kjørte bilen.

– Da politiet kom til stedet var hun bevisstløs, opplyser operasjonsleder Knut Henning Bjune ved Vestfold politidistrikt.

Mistenker promillekjøring

20-åringen ble deretter kjørt til Sykehuset i Vestfold for behandling. Det viste seg at hun kom fra ulykken uten alvorlige skader.

– Vi har mistanke om at hun kjørte med promille og derfor ble de nødvendige blodprøvene tatt, opplyser Bjune.

Siste nytt

  • Hvittingfoss til Vestfold?

    Hvittingfoss kan bli en del av Vestfold. Nå har politikerne i Kongsberg kommune sagt ja til et forslag om å utrede muligheten for det, skriver Laagendalsposten. Hvittingfoss kan dermed bli lagt inn i en ny sammenslått kommune sammen med Holmestrand og Hof. Ordfører i Kongsberg, Vidar Lande, mener derimot at Hvittingfoss fortsatt bør være en del av Kongsberg.

  • Museumsapp med vinnersjanser

    Haugar Vestfold Kunstmuseum har sammen med 6 andre norske kunstinstitusjoner kommet til finalen i en internasjonal designkonkurranse for beste kunstapp. Appen "Kunstporten" skal kjempe mot apper fra Museum of Art i Melbourne og Van Gogh Museum i Nederland. Offentliggjøringen av vinnerne skjer i Sydney 7. november.

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

Mange lærlinge ri Vestfold øver til yrkes-NM. Vi blir med på trening. Tønsberg arrangerer vannøvelse. Stressmestring og mindfulness inntar bibliotek. Leder for PST i Vestfold oppfordrer folk til å tips dem hvis noen begynner å få en atferd som kan tyde på radikalisering.
Kontakt oss på tlf 02345
Mange gleder seg til at Kongen kommer til Svelvik og Hof i dag. Vi har spurt folk hva de vet om Kongen. Talsmann for ei gruppe som jobber for at et område i Tønsberg i Stokke i fremtiden tilhører samme kommune, kommer i studio. En forsvunnet katt ble avlivet av en veterinær.